Carousel hot news

VERDICT DUR în cazul lui Stanciu: “PIERDE ECHIPA!”

UPDATE 22:23 / Antrenorul Stelei, Constantin Gâlcă, a explicat motivele pentru care l-a înlocuit pe Stanciu după numai 24 de minute. "Trebuie să avem atitudine. Sîntem la Steaua şi trebuie să...
Autor: Mirela Apostol | 02.10.2014 | 21:48

UPDATE 22:23 / Antrenorul Stelei, Constantin Gâlcă, a explicat motivele pentru care l-a înlocuit pe Stanciu după numai 24 de minute. “Trebuie să avem atitudine. Sîntem la Steaua şi trebuie să dăm mult mai mult. Trebuie să vină cu altă atitudine, să vină cu un plus cînd este trimis pe teren.”, a spus Gâlcă la Dolcesport.

………………………………………

Văzut ca o posibilă soluţie pentru a echilibra balanţa forţelor în partida cu Dinamo Kiev, Nicolae Stanciu a fost aruncat în joc în minutul 58, cînd a intrat pe teren în locul lui Gabi Iancu. Însă lucrurile s-au agravat, ucrainienii marcînd şi cel de-al doilea gol 8 minute mai tîrziu. Ieşit din ritm, Stanciu a avut o evoluţie extrem de modestă, iar Gîlcă a preferat să îl scoată după doar 24 de minute, în locul său intrînd Raul Rusescu, care a marcat golul de 2-1 în minutul 89. Este posibil ca jucătorul să fi avut şi probleme medicale, însă contribuţia sa a fost aproape inexistentă pe parcursul perioadei în care evoluat.

Panduru: “O să piardă echipa!”

“Îmi pare rău de Stanciu! Eu, unul, am crezut mult în el, dar văd că pe zi ce trece are tot mai multe probleme. La un meci precum cel cu Berceni trebuie să intri şi să arăţi că poate omul să se bazeze pe tine. Mi-e teama să nu piardă echipa, atenţie mare la ce spun! Ai o mare problemă atunci când îţi pierzi încrederea! Parcă nu-l mai văd pe teren, nu mai văd curaj la el, să ceară mingea, să se ducă, să se zbată”, a spus Panduru la DolceSport.

Gâlcă

Citeşte şi: Incredibil! Dică, eroul Stelei cu Kiev, lăsat la Bucureşti!

Înaintea întîlnirii de azi, Steaua avea un palmares recent foarte bun contra celor de la Dinamo Kiev. Cele două s-a întîlnit de 2 ori în ultimii doi ani, ambele partide fiind amicale. În luna ianuarie a acestui an, cele două formaţii au remizat, 0-0, iar cu un an mai devreme, în ianuarie 2013, bucureştenii s-au impus cu 2-0. Iar statistica pozitivă nu se opreşte aici. Ultimele 5 meciuri directe au fost dominate de Steaua, care e neînvinsă în această perioadă.
Stanciu

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!