Fotbal international

Stanciu ca şi vândut! “A avut mai multe oferte, iar el a decis”

Mijlocaşul Nicolae Stanciu va pleca de la Anderlecht Bruxelles în aceată iarnă, Sparta Praga făcând o ofertă pentru transferul internaţionalului român.
03.01.2018 | 13:21
Stanciu ca si vandut A avut mai multe oferte iar el a decis
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 15:20 / Impresarul Anamaria Prodan a declarat că Stanciu îşi doreşte să meargă la Sparta Praga şi a refuzat mai multe oferte. ”A avut mai multe oferte, dar a decis că vrea să meargă la Sparta. Dacă un jucător îşi doreşte ceva, e datoria noastră, a agenţilor, să facem ca asta să se întâmple. Stanciu îşi doreşte să lucreze cu Stramaccioni, e un antrenor pe care îl cunoaşte şi îl apreciază. Şi Sparta e o echipă pe care o ştie, e un club mare. Nicu e onorat de interesul Spartei! A refuzat oferte de la Beşiktaş, Steaua şi de la mai multe cluburi din Golf”, a spus Anamaria Prodan pentru site-ul ceh isport.cz, care îi aparţine chiar patronului Spartei Praga.


Aşa cum FANATIK.RO a anunţat în urmă cu câteva zile, Sparta Praga l-a ofertat pe mijlocaşul român, iar fotbalistul ar fi de acord cu un transfer în campionatul ceh. Stanciu va fi coleg la Sparta cu Bogdan Vătăjelu.

ADVERTISEMENT

Publicaţia belgiană La Derniere Heure a scris miercuri că Anderlecht Bruxelles e aproape să accepte oferta cehilor, cifrată în jurul sumei de 3-4 milioane de euro, deşi a cheltuit aproximativ 10 milioane de euro pentru aducerea lui Stanciu de la FCSB.

Stanciu a confirmat oferta de la Sparta Praga

Nicolae Stanciu, în vârstă de 24 de ani, nu a dat satisfacţie la Anderlecht Bruxelles, acolo unde are un salariu anual de 1,5 milioane de euro. Belgienii vor să scape de o cheltuială aşa mare, iar Sparta Praga a oferit şi bonusuri de performanţă în afara sumei de transfer.

ADVERTISEMENT

Mijlocaşul român a confirmat pentru FANATIK.RO oferta celor de la Sparta Praga. ”Da, am ofertă de la Sparta Praga şi vreau să merg acolo. Vreau să muncesc cu un antrenor de top cum este Andrea Stramaccioni”, a declarat Stanciu pentru FANATIK.RO.