Carousel hot news

Gabi Tamaş, chemat la lot: ”Este cu mult peste Moţi şi Grigore!”

Cornel Dinu este dezamăgit de jocul prestat de selecţionata lui Christoph Daum şi nu a ratat ocazia să-l pună la zid pe Bogdan Stancu. De asemenea, oficialul lui Dinamo susţine că Tamaş nu...
06.09.2016 | 00:01
Gabi Tamaş, chemat la lot: ”Este cu mult peste Moţi şi Grigore!”
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu este dezamăgit de jocul prestat de selecţionata lui Christoph Daum şi nu a ratat ocazia să-l pună la zid pe Bogdan Stancu. De asemenea, oficialul lui Dinamo susţine că Tamaş nu avea cum să lipsească de pe teren în partida cu Muntenegru.

“Am jucat cu un antrenor neamţ o partitură românească. Ne-a anunţat că va juca în pressing, dar lucrurile astea de propagandă le-am trăit înainte de 1989. Nu am înţeles nimic din ce jucăm.

ADVERTISEMENT

Formula de joc a fost mai mult decît păguboasă. Apărătorii centrali nu sînt de nivel internaţional. La mijlocul terenului a fost un haos organizat. Nu se poate cînd joci acasă să evoluezi cu un > contra unor muntenegreni puternici. Stancu nu confirmă de cîţiva ani de zile. Mai nimereşte cîte un şut, aşa… Iar pe Andone degeaba îl bagi pe teren, pentru că el este un jucător de culoar şi nu avea cine să îl servească.

Totul a fost o întîmplare în jocul nostru, inclusiv golul marcat. Nouă ne rămîne speranţa. Mie neamţul acesta nu mi-a plăcut de la început, pentru că nu a fost un creator de echipe, ci a beneficiat de ceea ce s-a făcut înainte să vină el. Drama a fost că Daum nu a înţeles nimic din ce pot jucătorii români. În acest moment, Tamaş este cu mult peste Moţi şi Grigore”, a spus Dinu la Dolce Sport.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri