Fotbal international

Şumudică a stat pe perfuzii trei zile înainte de meciul de la Bursa!

Bogdan Stancu i-a dat gol lui Marius Şumudică în partida Bursaspor - Kayserispor, din etapa a 24-a a campionatului Turciei.
02.03.2018 | 20:54
Sumudica a stat pe perfuzii trei zile inainte de meciul de la Bursa
ADVERTISEMENT

UPDATE: 03.03., ora 10:25. Marius Şumudică nu a mai avut nimic de comentat la adresa arbitrajului după eşecul de la Bursa, dar i-a criticat pe jucători pentru lipsă de atitudine. ”Am făcut cel mai prost meci de când sunt eu aici. Dacă unii jucătorii cred că obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare, greşit, obiectivul meu nu este doar să rămânem în prima ligă. Au fost jucători care  n-au jucat cu inima. Dacă vor continua aşa, îi vor trece pe bancă”. Totodată, antrenorul român pune rezultatul şi pe seama faptului că aproape toată săptămâna a fost lovit de o gripă severă, care a dus la internarea sa în spital: ​”M-a mai bătut şi Torje, când era la Karabuk, acum Bogdan Stancu, da. Nu au avut cine ştie ce ocazii… cred că am avut şi un penalty în ultimele minute, un henţ în careu… e greu, nu s-a dat. Nici nu cred că meritam. Cred că este cel mai slab joc pe care l-am făcut de când sunt antrenor în Turcia. Şi a contat foarte mult că eu, săptămâna asta, nu am fost decât la un antrenament. Am fost… de fapt şi acum sunt gripat, am fost răcit, am stat pe perfuzii şi internat trei zile, deci a fost destul de greu. Atât timp cât nu sunt lângă echipă, se simte” – a declarat Şumudică pentru Telekom Sport.


Bogdan Stancu, care şi-a anunţat de curând retragerea din echipa naţională a României, a marcat al şaselea gol din acest sezon – vezi aici reuşita – după o pasă a argentinianului Pablo Batalla, în minutul 76.

ADVERTISEMENT

Partida de la Bursa poate fi considerată şi un duel al românilor. La gazde, Bogdan Stancu a jucat tot meciul, iar Gheorghe Grozav a intrat pe teren în minutul 75, în timp ce Marius Şumudică a decis să înceapă în primul ”11” cu Silviu Lung şi Cristian Săpunaru, pe care i-a păstrat tyoate minutele în teren.

Stancu a dus-o pe Bursaspor pe locul 10

Alţi doi jucători care au evoluat în Liga 1 Betano, Fernando Boldrin şi Tiago Lopes, au fost trimişi de Şumudică în teren de la începutul meciului cu Bursaspor, în timp ce Willian De Amorim a fost lăsat rezervă. În minutul 56, De Amorim l-a înlocuit pe Boldrin.

ADVERTISEMENT

Golul reuşit de Bogdan Stancu a dus-o pe Bursaspor pe locul 10 în clasament, în timp ce Kayserispor a rămas pe poziţia a cincea, dar pierde teren în lupta pentru cupele europene.