Cele mai citite

Stancu şi Antal au şanse mari să fie titulari împotriva lui Beşiktaş!

Genclerbirligi – Beşiktaş, ora 20:00...
26.01.2015 | 10:59
Stancu şi Antal au şanse mari să fie titulari împotriva lui Beşiktaş!
ADVERTISEMENT

Genclerbirligi – Beşiktaş, ora 20:00

Situaţia este una dificilă pentru pariorii care au de gînd să aleagă semnele 1, X sau 2. Genclerbirligi este o echipă extrem de solidă pe teren propriu. Mai exact, echipa pregătită de Irgan Buz n-a mai pierdut acasă din luna septembrie. De atunci şi pînă în prezent a înregistrat 4 victorii şi 3 remize pe teren propriu. De partea cealaltă, Beşiktaş se află pe locul secund în mare parte datorită rezultatelor înregistrate în deplasare. Din cele 8 meciuri disputate „afară”, Beşiktaş a cîştigat 7! Românii sînt şi ei în prim plan la această partidă. Bogdan Stancu este golgeterul lui Genclerbirligi, cu 6 goluri marcate în cele 14 meciuri în care a jucat. Liviu Antal ar putea să fie şi el titular. Fostul jucător al lui SC Vaslui a jucat în 8 meciuri din acest sezon, reuşind să marcheze un gol.

Genclerbirligi (4-4-2): Kose – Aslantaş, Calik, Tosic, Pehlivan – Antal, Kaya, Kahveci, Kocer – Tosun, B. Stancu. Antrenor: Irgan Buz.
Beşiktaş (4-1-4-1): Zengin – Kurtulus, Franco, Gulum, Ramin – Frei – Tore, Ozyakup, Sosa, Sahan – Ba. Antrenor: Slaven Bilic.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri