Fotbal international

Standard Liege, anunţ oficial despre transferul lui Ianis Hagi. “A fost o întâlnire pentru el!”

04.12.2018 | 11:41
Standard Liege anunt oficial despre transferul lui Ianis Hagi A fost o intalnire pentru el

Oliver Renard, directorul sportiv al lui Standard Liege, a făcut un anunţ oficial în legătură cu transferul lui Ianis Hagi la gruparea din Belgia, acolo unde evoluează şi Răzvan Marin, fotbalist care a primit premiul de “Fotbalistul anului 2018” la “Gala Fotbalului Românesc”.

Oliver Renard a dezvăluit că a avut o întâlnire cu Gică Hagi, patronul şi antrenorul grupării FC Viitorul Constanţa, pentru a discuta în legătură cu situaţia lui Ianis Hagi. Mai mult, oficialul echipei Standard Liege a anunţat că clubul din Belgia îi urmăreşte pe fotbaliştii “Regelui” cu interes. Directorul sportiv al lui Standard ar dori să transfere zece jucători precum Răzvan Marin.

Anunţul oficial al lui Standard Liege despre transferul lui Ianis Hagi

”A fost o întâlnire cu domnul Hagi pentru Ianis. (n.r. Este un jucător interesant pentru Standard?) Aprecierea faţă de domnul Hagi a început de când l-am transferat pe Răzvan. Din acel moment, suntem în contact şi i-am urmărit echipa, pentru că face treabă foarte bună. Munceşte cu tineri, aşa cum îmi place şi mie să fac la Standard. Ianis este un jucător de valoare şi sunt sigur că va pleca din România. Poate fi Belgia sau alte ţări pentru că are valoare să ajungă la un nivel înalt. (n.r. întrebat dacă vom mai vedea şi alţi jucători la Standard) Dacă aş putea cumpăra zece jucători precum Răzvan, i-aş cumpăra imediat”, a declarat Olivier Renard pentru Telekom Sport.

Ianis Hagi îi salută pe fanii Viitorului la finalul meciului cu Hermannstadt

Şi Răzvan Marin a vorbit despre interesul celor de la Standard Liege pentru Ianis Hagi. ”M-aş bucura pentru Ianis, ar fi un pas important. Este un foarte bun prieten al meu şi m-aş bucura să îl am alături de mine. Eu am fost întrebat în această vară despre Ianis, am spus ce aveam de zis şi ce am crezut eu că este de zis. Acum rămâne la decizia lui Ianis, a domnului Hagi şi a cluburilor, să se înţeleagă. E greu de spus când va fi, daca va fi acum în iarnă sau dacă va fi în vară. Chiar nu ştiu ce să spun. Mi-aş dori pentru Ianis să facă acest pas, pentru că merită, demonstrează că este unul dintre cei mai buni tineri jucători din campionatul nostru şi cred că merită să facă acest pas”, a declarat Răzvan Marin.