Fotbal international

Marouane Fellaini îl ajută pe Dennis Drăguș! Mijlocașul a împrumutat pe Standard cu 3 milioane de euro

30.04.2020 | 19:38
Marouane Fellaini il ajuta pe Dennis Dragus Mijlocasul a imprumutat pe Standard cu 3 milioane de euro
ADVERTISEMENT

Standard Liege a anunțat, printr-un comunicat oficial, că nu a primit licența pentru sezonul viitor al primei ligi din Belgia din cauza unor restanțe financiare. Clubul la care este legitimat Denis Drăguș va contesta decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, dar, dacă nu va avea câștig de cauză, va fi retrogradat în ultimul eșalon fotbalistic.


UPDATE 30 aprilie, ora 19:38 / Marouane Fellaini, fostul jucător al lui Standard Liege, a împrumutat formația belgiană cu 3.000.000 de euro, sumă rambursabilă în 3 ani.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Denis Drăguș se află în pragul retrogradării în ligile de amatori belgiane pe considerente financiare, dar conducerea a făcut apel la TAS, verdictul urmând a fi anunţat pe 5 mai.


Standard Liege nu a primit licența pentru sezonul viitor

Standard Liege a încheiat pe locul cinci sezonul din prima ligă belgiană, care a fost închis din cauza pandemiei de coronavirus, poziție ce îi permitea accederea în tururile preliminare din Europa League, dar situația clubului la care evoluează Denis Drăguș s-ar putea schimba radical.

ADVERTISEMENT

Formația belgiană a anunțat, printr-un comunicat emis pe site-ul oficial, că nu a primit licența pentru stagiunea viitoare din cauza unor restanțe financiare către jucători, dar decizia va fi contestată la Tribunalul de Arbitraj Sportiv din Belgia.

Miercuri, 8 aprilie, Comisia de licențiere a informat clubul nostru că licența solicitată pentru sezonul 2020-2021 nu i-a fost alocată.

ADVERTISEMENT

Motivele prezentate:

– nerespectarea termenelor necesare pentru dovedirea plății primelor pentru unii jucători.

– Acordul de vânzare a stadionului, semnat la 31 martie, a fost interpretat de comisia de licență ca un simplu „proiect”, în timp ce documentul comunicat purta semnăturile cumpărătorilor și vânzătorilor și le angajează irevocabil.

Prin urmare, clubul nostru contestă cu putere această decizie nedreaptă și își va apăra interesele în fața Curții de Arbitraj belgiene pentru sport”, se arată în comunicatul emis de Standard Liege.

ADVERTISEMENT

Denis Drăguș, 36 de minute în tricoul lui Standard Liege

Denis Drăguș a fost transferat la începutul sezonului de Standard Liege de la Viitorul pentru 2.000.000, iar așteptările erau mari, Răzvan Marin reușind să impresioneze în tricoul formației belgiene, prestații care i-au adus transferul la Ajax.

Totuși, în primele opt luni la Standard, Denis Drăguș a reușit să prindă doar 36 minute în meciuri oficiale, în finalurile jocurilor cu Anderlecht și Beveren din campionat și cu Rebecquoise și Antwerp, din Cupă.

ADVERTISEMENT
Tags: