Authors

Standard, victorie acasă la Anderlecht! Echipa lui Marin atacă titlul în Belgia

10.05.2018 | 18:50
Standard victorie acasa la Anderlecht Echipa lui Marin ataca titlul in Belgia
ADVERTISEMENT

Standard Liege a reuşit o victorie mare acasă la Anderlecht în play-off-ul campionatului belgian, scor 3-1. Deşi Răzvan Marin este absent, în urma unei accidentări la gleznă, echipa antrenată de portughezul Ricardo Sa Pinto a făcut un joc perfect. Cu acest rezultat, Standard, care s-a calificat de pe ultima poziţie în play-off, îşi continuă turul de forţă şi a urcat pe poziţia secundă.

Standard a reuşit un play-off absolut incredibil şi are acum şanse reale să se bată la titlu cu Club Brugge. Echipa lui Răzvan Marin are 6 succese, un egal şi un singur eşec în play-off, de departe cea mai bună linie de clasament dintre cele şase formaţii.

ADVERTISEMENT

Standard a urcat pe locul 2 după victoria de la Anderlecht

Nici românul lui Anderlecht nu a fost pe teren, explicaţia pentru absenţa lui Alex Chpiciu fiind accidentare, dar e clar că la final de sezon şansele ca el să mai continue la Bruxelles sunt extrem de scăzute. După o primă albă au urmat cele patru goluri, Edmilson Junior de două ori şi Emond pentru Standard, respectiv Teodorczyk.

Însă meciul ar fi putut avea o altă turnură din finalul primei reprize, atunci când fundaşul oaspeţilor, fostul dinamovist Collins Fai, a reuşit contraperformanţa de a pune în pericol integritatea corporală a doi jucători de la Anderlecht în aceeaşi fază. Întâi hondurianul Najar a scăpat cu mare noroc de un atac iresponsabil al camerunezului. Nu la fel de norocos a fost însă Sven Kums, care a ieşit pe targă şi nu a mai putut continua meciul. Spre uluiala celor de la Anderlecht Fai s-a ales doar cu un cartonaş galben.

ADVERTISEMENT
Tags: