Video. Un star din ATP se cere coleg cu Messi, după o demonstraţie incredibilă: “Sampaoli, vreau în Rusia”

Gabriel Esanu   
in Sporturi
08/04/2018, 14:19
Video. Un star din ATP se cere coleg cu Messi, după o demonstraţie incredibilă: “Sampaoli, vreau în Rusia”

Diego Schwartzman a demonstrat că este cu adevărat talentat la fotbal. Înaintea unui meci din Cupa Davis, între Argentina şi Chile, jucătorul de pe locul 15 ATP a realizat câteva duble cu piciorul şi s-a descurcat de minune. Puţini fotbalişti ar putea să se descurce la fel de bine ca el.

Iar Schwartzman a ţinut ca talentul său să fie remarcat şi de selecţionerul Argentinei. A postat video-ul pe Twitter şi i-a scris un mesaj: “Sampaoli, sunt gata de Campionatul Mondial din Rusia”. Mesajul transmis în glumă a fost luat în serios de fanii pumelor, furioşi pentru cum se descurcă naţionala de fotbal fără Messi. A pierdut cu 6-1 în faţa Spaniei. Fanii Argentinei l-au cerut pe Schwartzman alături de Messi în lot pentru World Cup.

 

Diego Schwartzman mai amână trecerea la fotbal. Şi-a făcut treaba pentru Argentina, pe care încearcă să o aducă în Grupa Mondială chiar şi în absenţa lui Juan Martin Del Potro. A adus două puncte în victoria contra Chile, scor 3-2.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×