Sport

Star din Premier League, arestat şi scos în cătuşe din club! Se afla pe lista lui Liverpool şi Manchester United

Yves Bissouma, vedeta lui Brighton, a fost arestat de poliţişti miercuri, după ce a petrecut într-un club.
07.10.2021 | 01:22
Star din Premier League arestat si scos in catuse din club Se afla pe lista lui Liverpool si Manchester United
ADVERTISEMENT

Un nou scandal a apărut în Premier League, după ce Gylfi Sigurdsson (Everton) a fost acuzat de abuz sexual asupra unei minore şi Benjamin Mendy (Manchester City) a ajuns la închisoare din cauza unui viol. Acum a venit rândul lui Brighton să aibă imaginea pătată.

La primele orele ale dimineţii de miercuri, Yves Bissouma a fost arestat de poliţişti şi scos încătuşat dintr-un club. Din primele informaţii, jucătorul de 25 de ani ar fi fost acuzat de agresiune sexuală.

ADVERTISEMENT

Premier League, în centrul unui nou scandal. Yves Bissouma, scos în cătuşe din club

Yves Bissouma se afla într-un club din Brighton atunci când a fost ridicat de poliţişti, totul spre stupoarea celor care petreceau la primele ore ale dimineţii de miercuri. Un martor ocular a povestit toată scena pentru The Sun.

“Clubul era plin, o noapte populară pentru studenţi, mai ales cu mulţi noi studenţi în oraş. Mulţi au fost şocaţi când l-au văzut pe Bissouma în club.

ADVERTISEMENT

Este cel mai bun jucător al lui Brighton, aşa că a atras atenţia imediat. Au fost şi mai şocaţi când, mai târziu, l-au văzut încătuşat şi scos din club. Doi ofiţeri au intrat, l-au ridicat şi au ieşit. Nu-mi venea să cred”, a spus martorul ocular pentru The Sun.

Fotbalistul se afla în club alături de un prieten, care a fost, la rândul lui, arestat. Cei doi ar fi petrecut timp de mai multe ore, iar un incident ar fi avut loc în jurul orei 01:30. 30 de minute mai târziu, poliţiştii şi-au făcut apariţia şi cei doi au ajuns în cătuşe. Bărbaţii au rămas în custodia autorităţilor pe tot parcursul zilei de miercuri.

ADVERTISEMENT

Yves Bissouma se afla pe lista lui Liverpool şi Manchester United

Yves Bissouma a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Brighton în startul actualului sezon şi şi-a ajutat echipa să ajungă pe locul 6 în Premier League. Presa din Anglia a anunţat că se afla pe lista mai multor echipe, precum Liverpool, Manchester United, Arsenal sau Tottenham.

Liverpool ar fi fost dispusă să plătească 30.000.000 de lire pentru transferul lui Yves Bissouma, iar mutarea ar fi putut să aibă loc în iarnă. După ultimele evenimente, şansele sunt reduse ca afacerea să mai aibă loc.

ADVERTISEMENT

Cine este Yves Bissouma, fotbalistul arestat într-un club din Brighton

Yves Bissouma şi-a început cariera în Mali, unde a jucat pentru AS Real Bamako între 2014 şi 2016. A fost transferat de Lille, pe când avea 20 de ani, şi a jucat la început pentru echipa a doua, ca mai apoi să debuteze în Ligue 1.

După două sezoane la Lille, Yves Bissouma a fost cumpărat de Brighton, în vara lui 2018, în schimbul a 16.900.000 de euro. Pentru “pescăruşi”, mijlocaşul de 25 de ani a jucat 101 meciuri şi a marcat 4 goluri.

În actualul sezon, Yves Bissouma a jucat în primele 5 etape din Premier League, după care a ratat ultimele 2 partide din cauza unei accidentări la genunchi. La Brighton, internaţionalul statului Mali avea un salariu de 45.000 de lire sterline pe săptămână.

  • 25.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Yves Bissouma
  • 19 meciuri a jucat Yves Bissouma pentru naţionala statului Mali
ADVERTISEMENT