Sport

Scene șocante în Anglia: un star de la Manchester City, bătut de hoți în propria casă. Foto

Furturile din casele jucătorilor din Premier League s-au înmulțit în ultima perioadă, însă ceea ce i s-a întâmplat unui star de la Manchester City când a fost prădat de hoți este cu adevărat halucinant.
31.12.2021 | 07:55
Scene socante in Anglia un star de la Manchester City batut de hoti in propria casa Foto
ADVERTISEMENT

Având salarii exorbitante fotbaliştii din campionatul Angliei au devenit în ultimii ani o ţintă predilectă pentru grupurile de răufăcători care acţionează pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii.

În general, bandele intră în acțiune când nimeni nu se află acasă, dar s-au întâmplat cazuri în care hoții au acționat și cu proprietarii de față. A fost cazul lui Jan Vertonghen, care a fost prădat în timp ce în casă se aflau copiii și nevasta sa.

ADVERTISEMENT

Hoții l-au prădat pe starul lui Manchester City

Acum a venit rândul starului portughez de la Manchester City, Joao Cancelo, care a fost atacat în propria casă de hoți. Fundașul de 27 de ani a suferit răni la cap după ce a ripostat și a încercat să le facă față celor patru intruși care i-au pătruns în locuință.

Conform Daily Mail, partenera lui Cancelo, Daniela, și fetița lor, Alicia, se aflau în casă când a avut loc incidentul și ambele au rămas în stare de șoc. Hoții au reușit să plece cu bijuteriile cuplului, dar deocamdată nu se știe la cât se ridică paguba.

ADVERTISEMENT

Internaționalul portughez, care este un titular obișnuit în echipa antrenată de Pep Guardiola, locuiește împreună cu familia într-o vilă din suburbiile Manchesterului.

Soția și fetița lui Cancelo nu au pățit nimic

La scurt timp după ce a fost prădat de hoți, Joao Cancelo a postat o fotografie pe rețelele de socializare pentru a arăta rana de la cap. ”Din păcate, astăzi am fost agresat de patru lași care m-au rănit și au încercat să-mi rănească familia.

ADVERTISEMENT

Când opui rezistență, asta se întâmplă. Au reușit să-mi ia toate bijuteriile și să mă lase cu fața cu această stare. Nu știu cum există oameni cu atâta răutate. Cel mai important lucru pentru mine este familia mea și, din fericire, sunt toți în regulă.

Și după atâtea obstacole în viața mea, acesta este doar unul în plus pe care îl voi depăși. Ferm și puternic, ca întotdeauna”, a scris fotbalistul portughez pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

star Manchester City hoți

Dele Alli, bătut și el în propria casă

Clubul Manchester City și-a arătat sprijinul pentru Cancelo într-un comunicat dat publicității la miezul nopții: ”Suntem șocați și înspăimântați că Joao Cancelo și familia lui au fost supuși unei spargeri la domiciliul lor în această seară, în timpul căruia Joao a fost și agresat. Joao și familia lui sunt sprijiniți de club și el ajută poliția în ancheta pe deschisă în acest caz”.

Un alt jucător de la Manchester City care a fost prădat de hoți este Riyad Mahrez, acesta fiind ”ușurat” de bunuri în valoare de 500.000 de euro când nu se afla acasă. În schimb, Dele Alli se afla la locuința sa când doi hoți au încercat să dea lovitura. Jucătorul lui Tottenham a încercat să opună, dar a fost imediat pus la pământ și a suferit câteva mici traumatisme la față.

Mult mai rău a pățit-o fostul internațional Ashley Cole. Acesta a fost legat de scaun de hoții care i-au pătruns în casa aflată într-un cartier select din Londra. Răufăcătorii au reușit să sustragă un număr important de bijuterii din locuința fostului fundaș de la Chelsea.


  • (P) Cota Get’s Bet pentru Arsenal – Manchester City: 1,66 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT