Fost star NBA şi soţia sa cântăreaţă, morţi într-un accident de maşină

nba, rasual butler, accident masina, sotie, mort

Rasual Butler, fost jucător în NBA între 2002 şi 2016, şi soţia sa, cântăreaţa Leah LaBelle, au murit într-un accident de maşină petrecut în Los Angeles.

Tragedia a avut loc în jurul orei locale două AM, iar maşina condusă de Butler, un Range Rover, ar fi lovit un taxator de parcare înainte de a se lovi de un zid, pentru ca apoi să se răstoarne. Conform poliţiştilor, se pare că fostul star NBA ar fi accelerat mult peste limita admisă şi a pierdut controlul maşinii.

Rasual Butler şi-a început cariera în NBA în 2002, la Miami Heat, şi s-a retras în 2016, de la San Antonio Spurs. A mai jucat pentru Oklahoma, Clippers, Raptors, Pacers şi Wizards. De-a lungul carierei s-a remarcat ca un excelent aruncător de trei puncte. Şi-a încheiat cariera, 809 meciuri, cu o medie de 7,5 puncte pe partidă şi cu un procentaj de 36,2 de la 3 puncte.

Atât Butler, cât şi Leah LeBelle au murit pe loc, mai informează cei de la TMZ. Leah, originară din Canada, care era o cunoscută cântăreaţă de R&B, a fost concurentă la American Idol în 2004. Cei doi erau obişnuiţi ai evenimentelor mondene, ultimul dintre ele NBA Awards 2017.

"Foarte, foarte triste veştile pe care le-am primit. RIP Rasual", a scris Micky Arison, patronul celor de la Miami Heat, echipă la care Butler a debutat în NBA, pe o reţea de socializare. Rasual Butler avea o avere estimată la 23 de milioane de dolari. Ultimul său salariu, în 2016, la Spurs, a fost de 1,5 milioane de dolari.