News

Star Wars: The Rise of Skywalker apare mai devreme decât se preconiza. Va fi disponibil pe Netflix din 4 mai

28.04.2020 | 11:05
Star Wars The Rise of Skywalker apare mai devreme decat se preconiza Va fi disponibil pe Netflix din 4 mai
Star Wars: The Rise of Skywalker apare mai devreme decât se preconiza. Va fi disponibil pe Netflix din 4 mai. Sursa foto: movies.disney.ph
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru fanii „Stars Wars”. Compania Disney a anunțat că de luna viitoare va fi lansat „Star Wars: The Rise Of Skywalker” va fi disponibil pe rețeaua de streaming Netflix. Data exactă este 4 mai.

Cel de-al treilea film din trilogia Star Wars apare mai devreme, pe Netflix

Celebrul film american scris și regizat de J.J. Abrams „Star Wars” este unul dintre cele mai așteptate și vizionate producții. Compania Disney vine cu o veste foarte bună pentru toți fanii acestei serii și anunță că ultimul episod intitulat „Ascensiunea lui Skywalker” va fi disponibil mai devreme decât era preconizat.

ADVERTISEMENT

„Războiul stelelor: Ascensiunea lui Skywalker” este al treilea film din noua trilogie a seriei și urmează să fie disponibil pe rețeaua de streaming Netflix începând cu data de 4 mai. Așadar, așteptarea aproape a luat sfârșit pentru fanii acestei producții.

Această parte este precedată de „Trezirea Forței” și „Ultimii Jedi”, producții sărbătorite cu mare fast în cinematografele din întreaga lume. Fanii au așteptat aproape un deceniu aceste două părți, dar se pare că a meritat.

ADVERTISEMENT

Ce spun criticii de film despre această parte din Star Wars

„Star Wars: The Rise of Skywalker” a fost lansat pentru presă la finalul anului trecut, iar foarte mulți jurnaliști și-au dat cu părerea despre acest film.

Al treilea și ultimul film din trilogia Disney a avut premiera mondială pe 20 decembrie, iar foarte mulți critici de film și-au prezentat primele impresii pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Am nevoie de un minut ca să diger Star Wars: The Rise of Skywalker. Este atât film în acest film. Dar cele mai bune momente ale sale sunt cele mai liniștite și mai umane”, a scris Adam B. Vary, jurnalist la Variety.

„The Rise of Skywalker este «cel mai întortocheat» film Star Wars de până acum. Mi-a plăcut mare parte din el”, a spus la rândul său Mike Ryan.

ADVERTISEMENT

Și Chris Taylor este de părere că e un film complicat: „The Rise of Skywalker e mare. E ca și cum ar fi nouă filme într-unul. O să-mi ia 9 zile să procesez”.

ADVERTISEMENT
Tags: