Stare de alertă în Israel! Palestinienii au lansat sute de rachete. FOTO şi VIDEO care vă poate afecta emoţional

Mirela Apostol   
în HotNews
14/11/2019, 08:54
Stare de alertă în Israel! Palestinienii au lansat sute de rachete. FOTO şi VIDEO care vă poate afecta emoţional
Bombardamente în această dimineaţă. Sursa foto: România TV

Teroarea pare să nu se mai termine la graniţa Israelui, iar ţara este sub bombardament după ce militanţii palestinieni au lansat în această dimineaţă mai multe rachete. Sunt violenţe la frontieră, după cum relatează Reuters, iar bilanţul răniţilor creşte. Mai mult, cel puţin un om a murit în această dimineaţă.

UPDATE, 14 noiembrie, ora 9:00. Numărul morţilor a crescut dramatic, fiind raportate cel puţin 16 decese doar pentru ziua de miercuri. Bilanţul a crescut astfel la 26 de morţi, printre care sunt şi trei copii.


Bomabardamente în Israel

Conform Reuters, a fost raportată moartea unui israelian, în această dimineaţă, care aparţinea grupării Jihadul Islamic. Sunt cel puţin 20 de răniţi, iar o fetiţă de doar 8 ani este în stare gravă după ce a căzut în timp ce fugea să se adăpostească de bombardament. Este a doua zi de violenţe la graniţele Israelului, după ce un comandat al organizaţiei teroriste Jihadul islamic în Palestina a fost ucis marţi, pe când avea loc un atac armat al forţelor armate în Fâşia Gaza.

 

După toate acesetea Jihadul Islamic a lansat 200 de rachete cu ţinta Israel. Conform surselor ONU, se pare că un reprezentant al organizaţiei este în drum spre Cairo pentru a se negocia pacea.

Închide ×