Stare de ALERTĂ într-un campus universitar din Austria din cauza unui român cu o armă de jucărie

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
28/07/2016, 16:45
Stare de ALERTĂ într-un campus universitar din Austria din cauza unui român cu o armă de jucărie

Un român a declanşat, joi, o alertă antiteroristă într-un campus universitar din Austria. Mai mulţi martori din campusul din Graz au alertat poliţia cu privire la prezenţa unui bărbat înarmat, iar echipele de intervenţie au sosit de urgenţă la faţa locului, existând temeri cu privire la un posibil atac, dată fiind înmulţirea acestora în ultima perioadă.
Alerta de securitate a fost declanşată din cauza unui român despre care martorii au spus că ar fi deţinut o ară de foc. Echipele de intervenţie au reuşit să-l neutralizeze pe bărbat, însă au constatat că acesta avea asupra lui doar o armă de jucărie.

Sursa: RomâniaTV.net

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×