Stare de urgenţă decretată de autorităţile din Turcia, luni dimineaţă

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
18/07/2016, 10:40
Stare de urgenţă decretată de autorităţile din Turcia, luni dimineaţă

Autorităţile turce au decretat din nou luni starea de urgenţă la Istanbul, unde au desfăşurat 1.800 de agenţi ai forţelor speciale de poliţie, relatează agenţia de presă Anadolu, citată de TASS.
Potrivit presei, şeful Poliţiei a primit instrucţiuni să doboare orice elicopter care se ridică de la sol fără autorizaţie. Peste 290 de persoane, inclusiv aproximativ 100 de pucişti, au fost ucise, iar alte peste 1.400 au fost rănite în timpul tentativei de lovitură de stat militară din noaptea de vineri spre sâmbătă din Turcia.
Ministerul afirmă, de asemenea, că nu există nicio îndoială că acest puci a fost comis de “organizaţia teroristă” a predicatorului musulman moderat Fethullah Gulen.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

FCSB-Hajduk, seara lui Gnohere. Trei lucruri neștiute despre Bizon

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×