Life

Starea de bine în mod natural e asigurată! Cele mai bune suplimente alimentare din lume au ajuns și în România

Cel mai mare producător european de suplimente alimentare, grupul francez Havea, lansează în România gama de sănătate și frumusețe Manhaé, destinată menținerii stării de bine în mod natural.
08.05.2024 | 13:00
Starea de bine in mod natural e asigurata Cele mai bune suplimente alimentare din lume au ajuns si in Romania
Manhaé, brandul expert în sănătatea și frumusețea tuturor femeilor, este acum disponibil și în România / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Producătorul de suplimente alimentare nr. 1 în Europa, grupul francez Havea (www.havea.com), intră pe piața românească prin lansarea principalei game a grupului, Vitavea Santé, cu produse destinate menținerii stării de bine în mod natural.

Manhaé, brandul expert în sănătatea și frumusețea tuturor femeilor, este acum disponibil și în România

Vitavea Santé este gama de suplimente alimentare care facilitează accesul consumatorilor la produse naturale, sigure și eficace, cu indicații clare de folosire. De altfel, deviza Vitavea Santé, “Este atât de simplu să ai grijă de tine”, exprimă esența filosofiei acestei game de produse în relația cu consumatorii săi.

ADVERTISEMENT

Din această gamă, consumatorii din România vor beneficia într-o primă fază de produsele a trei banduri consacrate pe piața franceză și internațională: Manhaé – gama Expert în sănătatea și frumusețea tuturor femeilor, Ultrabiotique – Expertul în Microbiom și Ultradigest – Expertul în Digestie.

Combinația perfectă de plante, vitamine și minerale

“Havea este cel mai mare producător european de suplimente alimentare, iar brandul său cel mai important, Vitavea, este prezent deja în peste 70 de țări, de pe toate continentele. Vitavea își continuă expansiunea internațională puternică prin intrarea, în 2024, într-o piață europeană cheie – România, după lansările de succes din peste 15 țări din Africa și Europa, tot la începutul acestui an.

ADVERTISEMENT

Suntem foarte bucuroși să le putem oferi consumatorilor români oportunitatea de a beneficia de gama noastră de produse care este nr. 1 pe multe segmente de piață în Franța. Dorim mult succes gamei Vitavea Santé pe piața românească”, a declarat Céline Cayol Bezzina, Director Export Vitavea.

În spiritul misiunii Havea de a le oferi consumatorilor oportunitatea de se îngriji de propria sănătate cu produse bio și naturale, gama de suplimente alimentare Vitavea Santé se bazează pe combinații de plante, vitamine și minerale a căror eficacitate în menținerea sănătății și a stării de bine este dovedită prin studii clinice și de consumator și prin recomandările medicilor și farmaciștilor.

ADVERTISEMENT

Manhaé, expert în sănătatea și frumusețea femeilor

La împlinirea a 20 de ani de existență și confirmare din partea consumatoarelor, Manhaé, brandul far al grupului Havea și al gamei Vitavea Santé, se lansează și în România. Manhaé este brandul ce răspunde nevoilor de sănătate și frumusețe ale tuturor femeilor cu produse adresate fiecărei etape din viața lor, începând chiar cu adolescența. Principalul produs al gamei, Manhaé menopauză, este brandul nr. 1 pe segmentul de peri-menopauză și menopauză în Franța (în valoare, conform GERS, iulie 2023, pe segmentul produselor de premenopauză și menopauză, în farmacii și para farmacii).

Prin formula sa specială unică, Manhaé menopauză este soluția globală la simptomele asociate peri-menopauzei și menopauzei: bufeuri, transpirații nocturne, uscăciunea mucoaselor, tulburări de somn, stări de oboseală, dezechilibre emoționale, probleme cu circulația periferică.

ADVERTISEMENT

Datorită faptului că este o soluție fără hormoni și fără fitohormoni (hormoni din plante) adresabilitatea Manhaé menopauză include atât femeile care își doresc un supliment natural pentru a diminua simptomele specifice peri-menopauzei și menopauzei, cât și pe cele pentru care tratamentul de substituție hormonală (Hormone Replacement Therapy – HRT) nu este recomandat (femei cu antecedente personale sau ereditare de cancere hormon-dependente). Mai mult, Manhaé menopauză și-a demonstrat eficacitatea administrat în combinație cu HRT, pentru că reduce considerabil simptomele menopauzei pentru care substituția hormonală nu are efect.

Eficacitatea Manhaé menopauză este dovedită științific prin șase studii clinice și de consumator, încă din 2005. Produsul este declinat în trei formule: capsule, capsule bio și jeleuri.

”Eficiență dovedită pentru menținerea frumuseții, sănătății și a stării de bine în mod natural”

“Este o coincidență fericită faptul că brandul Manhaé sărbătorește 20 de ani și prin lansarea în România. Manhaé menopauză este soluția naturală, fără hormoni și fitohormoni pe care piața noastră o aștepta de multă vreme. Ne bucurăm să putem oferi tuturor consumatoarelor din România un produs lider pe piața franceză, o soluție naturală, certificată și cu eficiență dovedită pentru menținerea frumuseții, sănătății și a stării de bine în mod natural”, a declarat Roxana Baciu, Brand Manager, Vitavea Santé România.

Manhaé menopauză se diferențiază prin:

·        Formula sa nu conține hormoni și fitohormoni;

·        Poate fi administrat de sine stătător sau în asociere cu terapia de substituție hormonală;

·        Nu are contraindicații;

·        Eficiența sa este dovedită de studii clinice și de consumator;

·        Ușurință maximă în administrare: 1 capsulă pe zi;

În jurul produsului vedetă Manhaé menopauză cercetătorii Havea au dezvoltat o întreagă gamă care acoperă atât segmentul de sănătate, cât și pe cel de frumusețe, respectând aceleași principii: fără hormoni, fără ingrediente controversate, fără contraindicații, cu rezultate susținute de studii și cu acțiune țintită pe nevoi specifice.

Cu ce vine gama Manhaé în România?

Gama Manhaé este prezentă în România cu următoarele produse:

Manhaé Sănătate

1.      Manhaé Menopause – combate simptomele asociate peri-menopauzei și menopauzei;

2.      Manhaé Intima Équilibre – pentru echilibrul florei și al mucoaselor;

3.      Manhaé Sérénité – pentru menținerea echilibrului emoțional în orice situație;

4.      Manhaé Circ Action® – pentru protecția vaselor de sânge, reducerea inflamațiilor și a senzației de “picioare grele”;

5.      Manhaé Femmes Enceintes – pentru completarea nevoilor nutriționale ale femeilor pe perioada pre concepției și a sarcinii;

6.      Manhaé Allaitement – pentru stimularea lactației, funcționarea normală a sistemului imunitar și reducerea stării de oboseală a mamei.

Cu experiența și încrederea consumatorilor câștigate timp de decenii, produse ale acestei game au devenit lider de piață atât în Franța, cât și în multe din cele 70 de țări în care grupul Havea este prezent. Piața europeană a suplimentelor alimentare este estimată la 15 miliarde de euro, cu o rată de creștere de circa cinci procente în ultimii zece ani.

La nivel mondial, această piață va ajunge la 240 miliarde euro în 2028, de la circa 170 miliarde euro în 2024. Patronatul Român al Industriei Suplimentelor Alimentare (PRISA) estimează piața românească de suplimente alimentare la 1,4 miliarde euro.

Manhaé Frumusețe

1.      Manhaé Minceur Expert – favorizează pierderea în greutate;

2.      Manhaé Cap Expert® – pentru un păr frumos și sănătos;

3.      Manhaé Solaire – pentru stimularea bronzării și menținerea sănătății pielii;

4.      Manhaé Autobronzant – pentru ten bronzat fără expunere la soare;

5.      Manhaé Collagène Expert – pentru o piele frumoasă și radiantă;

Brandul Manhaé este prezent în peste 70 de țări. Produsele sunt fabricate în Franța.

Ultrabiotique, Expertul în Microbiom

În ceea ce privește protecția florei intestinale, promisiunea Vitavea Santé de a oferi produse de cea mai înaltă calitate tuturor consumatorilor s-a materializat prin brandul Ultrabiotique, Expertul Microbiomului. Produsele se diferențiază printr-un dozaj mare de probiotice – 20 de miliarde – și prin acțiunea sinergică a cinci tulpini de probiotice a căror eficacitate este susținută de studii clinice.

În România, gama Ultrabiotique este prezentă prin:

1.      Ultrabiotique ATB – recomandat în curele cu antibiotice;

2.      Ultrabiotique Équilibre – pentru menținerea echilibrului florei intestinale și sprijinirea imunității în mod natural;

3.      Ultrabiotique Instant – pentru tratarea diareii acute;

4.      Ultrabiotique Infantile – în diareea acută, pentru ameliorarea durerilor de stomac și a gastroenteritei la copii. Pentru acest produs, dozajul este ajustat la 6 miliarde de culturi vii și două tulpini de fermenți.

Ultradigest, Expertul în Digestie

Ultradigest a fost gândit să faciliteze digestia în mod natural, prin combinații de ingrediente active din plante și fructe, precum și prin acțiunea probioticelor. Gama cuprinde:

1.      Ultradigest Effidigest – pentru restabilirea confortului digestiv după mesele copioase;

2.      Ultradigest Transit – pentru prevenirea și combaterea constipației;

3.      Ultradigest Ballonnement  – pentru reducerea gazelor și disconfortului gastrointestinal.

Unde se găsesc suplimentele care asigură starea de bine?

Produsele Vitavea Santé sunt disponibile la nivel național în principalele lanțuri de farmacii fizice și online, precum și pe www.vitavea.ro. Gama Vitavea Santé va continua extinderea pe piața românească, următoarea lansare fiind programată pentru 2025 cu un brand lider destinat îngrijirii capilare.

Vitavea Santé este brandul nr. 1 al grupului francez Havea. Misiunea brandului este aceea de a veni în sprijinul consumatorilor cu produse de sănătate naturale și sigure, iar valorile care călăuzesc dezvoltarea produselor sunt: natural, de calitate, la îndemână. Suplimentele alimentare Vitavea Santé sunt aliați de nădejde în restabilirea unor dezechilibre temporare, precum oboseala și stresul, dar și în ameliorarea unor afecțiuni recurente, precum insomniile, problemele de digestie sau retenția de apă.

Compania mamă are o cifră de afaceri de 278 de milioane de euro

Compania franceză Havea este producătorul de suplimente alimentare numărul 1 în Europa, cu o cifră de afaceri de 278 milioane de euro în 2023 și o creștere anuală medie a cifrei de afaceri de 17%.

Portofoliul Havea cuprinde peste 1.200 de produse fabricate în Franța, unde grupul deține propria capacitate de producție de mari dimensiuni, în vestul țării, lângă Nantes. Producția fabricii a fost dublată în ultimii trei ani, în urma unor investiții cumulate de 12 milioane de euro. De asemenea, Havea deține și propriul departament de cercetare și dezvoltare de produse.

Havea are patru subsidiare internaționale prin care exportă produsele în peste 70 de țări, ce generează circa 40% din cifra sa de afaceri. În România, produsele Havea sunt distribuite începând din ianuarie 2024 de Damar General Trading.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Ebrahim Raisi, ce nu ni s-a spus: cum era poreclit în Iran și...
Ebrahim Raisi, ce nu ni s-a spus: cum era poreclit în Iran și de ce regimul a ascuns, inițial, moartea sa
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Trei judeţe, sub cod galben de grindină şi descărcări electrice în următoarele ore....
Trei judeţe, sub cod galben de grindină şi descărcări electrice în următoarele ore. Avertizare nowcasting de fenomene periculoase
Cunoscutul milionar român ajuns la sapă de lemn, ca Irinel Columbeanu, a primit...
Cunoscutul milionar român ajuns la sapă de lemn, ca Irinel Columbeanu, a primit o altă lovitură!
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă /...
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă / FOTO
REGULĂ NOUĂ la BANCOMATE! Cum se EXTRAG BANII din CONTURILE ROMÂNEȘTI
REGULĂ NOUĂ la BANCOMATE! Cum se EXTRAG BANII din CONTURILE ROMÂNEȘTI
Imagini rare cu fiul cel mare al Corinei Caciuc și al lui Reghecampf....
Imagini rare cu fiul cel mare al Corinei Caciuc și al lui Reghecampf. Ce imagine fabuloasă au postat cei doi
Oana Zăvoranu, decizie bombă. L-a concediat în 2 secunde
Oana Zăvoranu, decizie bombă. L-a concediat în 2 secunde
George și Ionela au murit ieri, în Iași. Ce tragedie! Ce tineri și...
George și Ionela au murit ieri, în Iași. Ce tragedie! Ce tineri și frumoși erau! În loc de nuntă, acum familiile se pregătesc de înmormântare
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Zodiile care au karma de partea lor marți, 21 mai. Oricine le-a greșit...
Zodiile care au karma de partea lor marți, 21 mai. Oricine le-a greșit le va cere iertare în genunchi