Life

Starea de sănătate a lui Benone Sinulescu, sub semnul întrebării: „E o tăcere suspectă în jurul lui”

Starea de sănătate a cântărețului Benone Sinulescu a devenit o adevărată enigmă, la 3 luni după ce a fost externat din spital.
27.10.2021 | 17:28
Starea de sanatate a lui Benone Sinulescu sub semnul intrebarii E o tacere suspecta in jurul lui
Benone Sinulescu, cântăreț de muzică tradițională
ADVERTISEMENT

De trei luni încoace, nimeni nu mai știe nimic despre Benone Sinulescu, a cărui stare de sănătate preocupă tot mai multă lume.

Chiar și unii dintre apropiații artistului ridică semne de întrebare cu privire la cum este acum, după ce a întâmpinat câteva probleme medicale serioase în vară.

ADVERTISEMENT

Singura persoană care comunică pe tema aceasta este soția lui, Elena. Nevasta artistului este extrem de reticentă cu presa, mai ales după controversele create în jurul internării îndrăgitului muzician.

Starea de sănătate a lui Benone Sinulescu, un secret bine păzit de soție

O persoană apropiată de marele cântăreț a declarat pentru FANATIK că tăcerea care s-a așternut în acest caz nu este un semn tocmai bun.

ADVERTISEMENT

Benone Sinulescu, extrem de jovial și deschis față de presă, a adoptat brusc un comportament ermetic. Cei care îl cunosc ori care sunt interesați de stadiul în care se află după ce a stat în spital câteva zile se lovesc de un zid atunci când vor să știe dacă este bine ori dacă are nevoie de ceva.

O persoană care îl cunoaște foarte bine pe renumitul cântăreț a mărturisit pentru FANATIK că există o preocupare serioasă în privința lui. Soția artistului a ales să gestioneze singură comunicarea cu exteriorul casei sale. De cele mai multe ori, nu oferă informații care să liniștească lumea.

ADVERTISEMENT

„E o tăcere suspectă în jurul lui. E un silenzio stampa care îmi arată că nu e chiar așa de bine pe cât spune doamna Elena. Sperăm să fie bine, să treacă cu bine peste recuperare. Tăcerea asta nu poate fi una liniștitoare”, ne-a declarat un apropiat al cântărețului Benone Sinulescu.

Mai mult de atât, Fanatik a contactat o parte dintre prietenii și colegii de breaslă ai artistului. La fel ca până acum, mulți nu vor să vorbească ori nu au idee despre ce se întâmplă cu el.

ADVERTISEMENT

Laura Lavric, una dintre cântărețele cu care Benone a fost în nenumărate turnee, a spus scurt și la obiect, destul de iritată, că nu vrea să comenteze pe marginea acestui subiect. Folclorista a declarat, printre rânduri, că nu vrea să alimenteze și mai mult enigma din spatele stării de sănătate a interpretului de muzică tradițională.

Laura Lavric refuză să spună ceva pentru a nu se crea polemici

„Nu vreau să vorbesc pe această temă. Nu vreau să intru în polemică. Nu vreau să mi se răstălmăcească cuvintele”, a fost reacția vehementă a Laurei Lavric, întrebată de FANATIK dacă ține legătura cu nea Beny.

Potrivit informațiilor noastre, soția lui Benone Sinulescu l-ar ține din scurt pe artist. Elena deține controlul tuturor mijloacelor prin care artistul ar putea fi contactat.

Benone Sinulescu a fost internat la Spitalul Județean arădean în luna iulie a acestui an, după ce ar fi ajuns în stare critică din cauza unor probleme medicale serioase.

Cântărețul ar fi trebuit să fie operat din cauza înfundării arterei carotide. Interpretul de muzică populară a fost externat după mai bine de zece zile de spitalizare, pe 22 iulie. De atunci, nu se știe nimic despre sănătatea lui. Tot ce s-a aflat, din gura soției, este că e conștient și că poate să se hrănească singur.

ADVERTISEMENT