Barajul Islanda – România ar putea să nu se dispute la data stabilită: “Ne așteptăm să spună că nu se mai joacă!”

Andrei Șchiopu   
în Echipa nationala
11/03/2020, 00:00
Barajul Islanda – România ar putea să nu se dispute la data stabilită: “Ne așteptăm să spună că nu se mai joacă!”
Barajul Islanda - România ar putea să nu se dispute la data stabilită: "Ne așteptăm să spună că nu se mai joacă!"

Nicolae Dică, antrenorul secund al lui Mirel Rădoi la naționala României, a vorbit despre problemele pe care le au jucătorii care evoluează în Italia din cauza amenințării infecției cu coronavirus.

Starea jucătorilor români din Italia

Nicolae Dică a vorbit despre problemele pe care jucătorii români care evoluează în Serie A și Serie B le au în Italia din cauza amenințării cu coronavirus:

S-a luat legătura cu jucătorii. Aşteptăm în zilele următoare şi noi un răspuns, pentru că acum s-a decis şi la ei să se întrerupă campionatul până în aprilie.

Cum ne afectează pe noi, poate să îi afecteze şi pe ei, pentru că şi Bjarnasson, jucătorul Bresciei, care e unul dintre cei mai importanţi jucători ai Islandei, e în aceeaşi postură cu jucătorii noştri.

Probabil o să discute conducerea noastră cu cei din Islanda, să vedem despre ce e vorba şi cum procedează ei cu jucătorii lor”.

„Deocamdată nu știu nimic”

Nicolae Dică a asigurat că toți jucătorii naționalei care evoluează în Italia sunt bine, dar nu știu ce se va întâmpla în viitor: Ei sunt ok, nu au nicio problemă până în acest moment. S-au antrenat, dar să vedem ce va fi în zilele următoare.

Deocamdată nu ştim absolut nimic, pentru că putem să ne aşteptăm ca peste o săptămână să spună că nu se mai joacă nici barajul”, a mai spus Nicolae Dică la Telekom Sport.

Romario Benzar a vorbit despre starea sa din Italia și a mărturisit că starea este gravă: „Este destul de grav. Situația nu este deloc simplă, stăm în casă. Suntem în carantină, nu avem voie să ieșim afară din casă. S-au anulat antrenamentele.

Nu este deloc plăcut să nu putem merge să ne antrenăm. Vom vedea ce va fi în zilele următoare, deocamdată aveam antrenamentele suspendate”, a declarat Romario Benzar, conform Digisport.

Închide ×