Fotbal intern

Barajul Islanda – România ar putea să nu se dispute la data stabilită: “Ne așteptăm să spună că nu se mai joacă!”

11.03.2020 | 00:00
Barajul Islanda  Romania ar putea sa nu se dispute la data stabilita Ne asteptam sa spuna ca nu se mai joaca
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică, antrenorul secund al lui Mirel Rădoi la naționala României, a vorbit despre problemele pe care le au jucătorii care evoluează în Italia din cauza amenințării infecției cu coronavirus.

Starea jucătorilor români din Italia

Nicolae Dică a vorbit despre problemele pe care jucătorii români care evoluează în Serie A și Serie B le au în Italia din cauza amenințării cu coronavirus:

ADVERTISEMENT

S-a luat legătura cu jucătorii. Aşteptăm în zilele următoare şi noi un răspuns, pentru că acum s-a decis şi la ei să se întrerupă campionatul până în aprilie.

Cum ne afectează pe noi, poate să îi afecteze şi pe ei, pentru că şi Bjarnasson, jucătorul Bresciei, care e unul dintre cei mai importanţi jucători ai Islandei, e în aceeaşi postură cu jucătorii noştri.

ADVERTISEMENT

Probabil o să discute conducerea noastră cu cei din Islanda, să vedem despre ce e vorba şi cum procedează ei cu jucătorii lor”.

„Deocamdată nu știu nimic”

Nicolae Dică a asigurat că toți jucătorii naționalei care evoluează în Italia sunt bine, dar nu știu ce se va întâmpla în viitor: Ei sunt ok, nu au nicio problemă până în acest moment. S-au antrenat, dar să vedem ce va fi în zilele următoare.

ADVERTISEMENT

Deocamdată nu ştim absolut nimic, pentru că putem să ne aşteptăm ca peste o săptămână să spună că nu se mai joacă nici barajul”, a mai spus Nicolae Dică la Telekom Sport.

Romario Benzar a vorbit despre starea sa din Italia și a mărturisit că starea este gravă: „Este destul de grav. Situația nu este deloc simplă, stăm în casă. Suntem în carantină, nu avem voie să ieșim afară din casă. S-au anulat antrenamentele.

ADVERTISEMENT

Nu este deloc plăcut să nu putem merge să ne antrenăm. Vom vedea ce va fi în zilele următoare, deocamdată aveam antrenamentele suspendate”, a declarat Romario Benzar, conform  Digisport.

ADVERTISEMENT