ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Starea vremii de Sfânta Maria. Unde e pericol de descărcări electrice şi de furtuni

Vremea continuă sa fie destul de capricioasa în următoarea perioadă de timp. Dacă din punct de vedere termic vom avea parte de o creştere a temperaturilor, în schimb ceea ce va fi important...
Autor: Sorin Dumitrescu | 15.08.2017 | 00:06
Starea vremii de Sfânta Maria. Unde e pericol de descărcări electrice şi de furtuni

Vremea continuă sa fie destul de capricioasa în următoarea perioadă de timp. Dacă din punct de vedere termic vom avea parte de o creştere a temperaturilor, în schimb ceea ce va fi important sunt înnorările accentuate şi ploile care vor cădea, iar în unele zone fenomenul va capăta amploare sub formă de furtuni.

ADVERTISEMENT

Marti, vemea se va încălzi uşor. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 in nordul Moldovei şi 33-34 de grade in Lunca Dunarii. Cerul va fi variabil şi mai ales după-amiaza vor fi înnorări temporare, averse şi descărcări electrice, local în zonele de munte şi izolat în restul teritoriului. Vântul va avea intensificări în Moldova, Dobrogea, Bărăgan şi izolat în celelalte regiuni.

Starea vremii. La ce ne aşteptăm în Bucureşti

În capitală, vremea se incalzeste usor. 17-19 grade dimineata si 32-33 de grade la amiaza. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat.
Miercuri, încalzirea usoara a vremii continua. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 şi 34 de grade, cu cele mai ridicate valori in sud. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în zonele de deal şi de munte, precum şi în regiunile sudice şi estice, unde mai ales după-amiaza, pe arii restrânse, vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va avea unele intensificări în sud-estul teritoriului, dar trecător şi în timpul ploilor.

ADVERTISEMENT

În Bucureşti, vremea nu se schimba semnificativ. Dimineata in jur de 19 grade in oras si spre 17 in imprejurimi si la amiaza, in jur de 33 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în a doua parte a zilei când vor fi condiţii pentru averse şi descărcări electrice.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!