Sport

Stări multiple trăite de Marius Șumudică la debutul oficial la CFR Cluj: „Trebuie să fim inteligenți, nu ne culcăm pe o ureche! Am strigat la ei de 5 ori”

Marius Șumudică a vorbit după primul meci al său pe banca tehnică a CFR-ului.
06.07.2021 | 22:29
Stari multiple traite de Marius Sumudica la debutul oficial la CFR Cluj Trebuie sa fim inteligenti nu ne culcam pe o ureche Am strigat la ei de 5 ori
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a câștigat primul meci oficial de când a preluat-o pe CFR Cluj. Campioana României s-a impus fără mari emoții, scor 3-1, iar meciul a părut la discreția clujenilor.

Tehnicianul CFR-ului a fost mulțumit în mare parte de evoluția jucătorilor săi și a comentat și golul primit, pe care îl pune pe seama unei relaxări, care poate fi cauzată și din cauza perioadei de pregătire înaintea noului sezon.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, zâmbitor după primul meci oficial la CFR Cluj

Marius Șumudică a fost mulțumit de evoluția jucătorilor săi din meciul cu Borac Banja Luka, prima partidă oficială de când „Șumi” a preluat echipa: „Nu pot să spun că suntem deja calificați. Dacă ne culcăm pe o ureche, vă dați seama ce ne așteaptă acolo. Va trebui să fim inteligenți.

Îmi pare rău de golul primit, am strigat de 5 ori de pe margine că mai e un minut și să avem grijă. Îmi pare rău de ocaziile ratate, am jucat un fotbal frumos.

ADVERTISEMENT

Lipsește ritmul de joc, am venit la un club care e învățat cu victorii, cu trofee, a fost o presiune mare asupra mea, nu asupra jucătorilor, pentru că ei au asta în ADN”.

„Se întâmplă în fotbal, sperăm să nu mai facem aceste greșeli. Ocazia lui Vranjes a fost de fapt un ofsaid de un metru, am și întâlnit o brigadă de arbitri care a dat puțin mai mult pentru ei, dar nu contează. Am avut și 5-6 ocazii mari, pe care nu trebuia să le ratăm. 

ADVERTISEMENT

Ar trebui să-l întrebați pe Omrani, pe Alibec, pe Budescu și pe Maxim. Astfel de fotbaliști despre care se spunea că sunt capricioși, am reușit să îi fac să înțeleagă că talentul nu e de ajuns. Ați văzut că a și slăbit și o să ne fie de mare folos”, a mai spus Marius Șumudică la finalul meciului.

„Mă interesează Champions League, dar ne vom vinde scump pielea la Supercupă”

„Sunt lucruri pe care le-am lucrat, lucruri pe care le vom lucra și mă bazez pe calitățile lor. Noi încă nu am obținut nimic, avem un meci cu Craiova greu, sper să elimin entuziasmul jucătorilor mei până la meciul cu Craiova și să ne batem pentru trofeu, după ne vom deplasa la Banja Luka. Va fi important să jucăm bine la început acolo și să nu greșim.

ADVERTISEMENT

Le mulțumesc suporterilor, au încurajat echipa, mi-au strigat numele, pentru mine a fost o surpriză plăcută și le promit că o să fac tot ce e mai bine ca echipa să triumfe cum a făcut și până acum”, a continuat Marius Șumudică.

„Vrem să aducem Supercupa în vitrina clubului, dar pe mine dacă mă întrebați, e mai important să ne calificăm mai departe în Champions League, asta nu înseamnă că nu ne vom vinde scump pielea.

A venit Fofana din Franța, un jucător de mijlocul terenului și mai suntem în discuții cu un atacant și cred că dacă vine, vom fi acoperiți pe toate posturile și sper să nu fie o accidentare serioasă a lui Susic”, a mai spus tehnicianul CFR-ului.

Clujenii au deschis scorul prin Bilel Omrani, care a reluat spre poartă o minge trimisă de Ciprian Deac în bară, din lovitură liberă, în minutul 11. Ciprian Deac s-a revanșat în minutul 28 și a înscris din pasa lui Bilel Omrani.

Prima repriză s-a terminat cu un avantaj de doar un gol pentru clujeni, după ce Panagiotis Moraitis a redus din diferență în minutul 45+1. Runar Sigurjonsson a stabilit scorul final în minutul 60, după o pasă venită din partea lui Ciprian Deac.

ADVERTISEMENT