Fotbal intern

Stări total opuse ale antrenorilor după Voluntari – Viitorul 1-0: „Importante sunt punctele, nu spectacolul” / „E greu de digerat înfrângerea”

26.04.2021 | 22:54
Stari total opuse ale antrenorilor dupa Voluntari  Viitorul 10 Importante sunt punctele nu spectacolul  E greu de digerat infrangerea
ADVERTISEMENT

FC Voluntari s-a impus în duelul cu Viitorul, scor 1-0, iar ilfovenii au urcat până pe locul 10 din campionat, cu 23 de puncte.

De partea cealaltă, Viitorul se află în continuare pe primul loc care duce la baraj, dar echipa lui Cătălin Anghel traversează în continuare unul dintre cele mai inconstante sezoane ale formației lui Gică Hagi, de la promovarea în prima ligă a României.

ADVERTISEMENT

Cei doi antrenori au vorbit la finalul partidei, Bogdan Andone fiind mulțumit de prestația elevilor săi, în timp ce Cătălin Anghel își dorește mult mai multă atenție și implicare din partea jucătorilor.

Stări total opuse ale antrenorilor după Voluntari – Viitorul 1-0

Bogdan Andone a vorbit la finalul meciului dintre Voluntari și Viitorul, iar tehnicianul este fericit pentru victoria obținută, recunoscând că este mult mai interesat de rezultatul final decât de spectacolul oferit: „Importante sunt punctele, nu spectacolul. Trebuie să speri la trei puncte, dacă nu minim un punct. Sunt puține puncte puse în joc, fiecare meci e foarte important.

ADVERTISEMENT

Se joacă din trei în trei zile, apar suspendări, accidentări, e greu să prevezi ceva. Viitorul are o filosofie de joc, cu o posesie prelungită, iar noi avem  filosofia noastră și încercăm să câștigăm meciuri.

Poate după meciul de la Iași am respirat, dar am intrat în vestiar ca să vedem pe cine ne putem baza la meciul cu Dinamo, pentru că la 48 de ore jucăm cu Dinamo, iar la 72 jucăm cu Hermannstadt”.

ADVERTISEMENT

„E greu de digerat înfrângerea!”

Cătălin Anghel a fost nedumerit la finalul partidei și nu înțelege de ce elevii săi nu au avut mai multe ocazii de poartă, făcând referire directă mai ales la atacanții săi:

„E greu de digerat înfrângerea, nu cred că adversarul și-a creat în afară de faza golului ceva notabil, dar trebuie să ne uităm. Jocul trebuia câștigat de atacanți, dar nu am reușit să ne creăm oportunități, să avem mai multe mingi în spatele apărării, iar când nu ai ocazii, e greu să poți să egalezi.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne refacem cât mai repede, trebuie să câștigăm cele trei puncte, nu mai avem nimic de apărat, ci trebuie să câștigăm. Să nu mai luăm goluri și să dăm goluri.

Nu are rost să ne luăm de arbitraj, pentru că nu arbitrul ne-a oprit să egalăm. Eu am fost destul de clar, trebuie să ne refacem repede și să fim apt din punct de vedere mental pentru meciul cu Iași. Gică e lângă noi, ne ajută cât poate și când poate, așa va fi mereu”, a spus Cătălin Anghel la finalul meciului..

ADVERTISEMENT
Tags: