Life

Starlin dă de pământ cu Albert de la Survivor România. Noi dezvăluiri despre preferatul publicului

05.05.2021 | 10:12
Starlin da de pamant cu Albert de la Survivor Romania Noi dezvaluiri despre preferatul publicului
ADVERTISEMENT

Starlin a făcut noi dezvăluiri despre Albert Oprea de la Survivor România, cel care de câteva săptămâni este preferatul telespectatorilor. Fostul concurent din tabăra Războinicilor a spus câteva lucruri care nu s-au văzut pe micul ecran legate de comportamentul lui Albert din spatele camerelor de luat vederi.

Dominicanul a spus că Albert nu făcea mai nimic la baraca unde munceau toți. Atunci când echipa făcea curățenie și fiecare avea câte o sarcină atribuită, preferatul publicului făcea plajă, iar asta îi deranja pe majoritatea.

ADVERTISEMENT

Starlin susține că publicul percepe greșit ceea ce se întâmplă în concurs și amintește că Albert nu are susținere din partea echipei, întrebându-se dacă toți gândesc greșit și el este perfect.

Starlin susține că Albert câștigă la Survivor România pentru că inspiră milă

„6 persoane vorbesc aceste lucruri, atunci aceste 6 persoane nu sunt ok?”, este nedumerirea pe care a avut-o Starlin în emisiunea Ștafeta mixtă de pe Youtube văzând comentariile telespectatorilor referitor la conflictul dintre Albert și echipă.

ADVERTISEMENT

Războinicul a mai spus că Albert a fost bun la începutul competiției, dar a început să fie din ce în ce mai leneș pe măsură ce treceau săptămânile: „Să se uite când a început acest fenomen, da, Albert era foarte bun și să se uite după. Albert a ajuns să dea câte un punct în trei-patru săptămâni”.

„Perfect nu o să fe niciodată în echipă”. Ce a spus despre Maria

„Perfect nu o să fie niciodată în echipă, dar măcar o liniște. Spunea Sorin la un moment dat că singura luptă pe care o avea Albert acolo era cu foamea. Eu nu vreau milă, ci respect. Trebuie să lase partea asta de foame”, a mai spus Starlin legat de strategia lui Albert care ar câștiga mereu voturile publicului pentru că știe să se victimizeze.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent a vorbit și despre Maria, spunând că a venit cu aere de superioritate și că ea ar fi trebuit să se adapteze la grup, nu invers.

„Maria a venit nouă în grup, iar grupul nu trebuie să se adapteze la tine, ci tu să te adaptezi la grup. Trebuie să câștigi respectul. Noi nu putem să strigăm toți când avem o îndemânare, pentru că e nevoie de concentrare”, a mai declarat Starlin de la Survivor România.

ADVERTISEMENT