Life

Starlin de la Surviror România, criză de nervi după înfrângere: „Nu mai pot de frustrare!”

02.04.2021 | 22:57
Starlin de la Surviror Romania criza de nervi dupa infrangere Nu mai pot de frustrare
ADVERTISEMENT

Starlin de la „Survivor România” a avut o criză de nervi după ce Războinicii au pierdut în fața Faimoșilor în primul joc de imunitate al săptămânii. Sportivul a fost dezamăgit de scorul dezastruos al echipei lui. 

Faimoșii i-au învins pe Războinici cu scorul de 10 la 5, lucru ce i-a afectat foarte mult pe cei din echipa albastră, mai ales că este a cincea înfrângere.

ADVERTISEMENT

Războinicul le-a cerut colegilor săi să se concentreze mai mult la probe și a recunoscut că este plin de frustrare din cauza acestor jocuri pierdute, mai ales că este din ce în ce mai greu să facă față condițiilor din Republica Dominicană.

Starlin de la Surviror România, criză de nervi după înfrângere: „Nu mai pot de frustrare!”

Starlin a avut o adevărată criză de nervi în cadrul ediției din această seară a competițiie sportive de la Kanal D. După ce Războinicii au suferit a cincea înfrângere consecutivă din partea adversarilor, Starlin nu a mai suportat și și-a descărcat nervii cu urlele, făcând apel la colegii lui să fie mai concentrați.

ADVERTISEMENT

„Oricine a făcut sport știe cât de frustrant e să pierzi de mai multe ori consecutiv. Jocul de imunitate a devenit mai important decât jocurile de comunicare.

Scorul de 10 la 5 pentru mine e rușinos. În fiecare moment când mă trezesc, primul lucru la care mă gândesc e că vreau să intru pe traseu și să rup. Abia aștept să intru să joc și simt că o majoritate din grup nu e în acest vapor. Sunt sătul să pierd! Nu mai pot de frustrare. Nu mai pot. 

ADVERTISEMENT

(…) M-am săturat, sincer, nu mai pot! O iau razna, sunt frustrat, nu știu, frate, nu știu ce se întâmplă. Ok, ai pierdut, concentrează-te, încearcă să câștigi următorul joc (…) M-am săturat de aceeași poveste de fiecare dată la meci, și un meci important, foarte important.

(…) Nu tragem acolo, nu. Unul e jos, altul, nu știu unde, câștigăm un nenorocit de joc! Nu mai pot ”, a mărturisit Războinicul.

ADVERTISEMENT

Războinicii sunt dezamăgiți de meciurile pierdute consecutiv

„Sunt mai multe înfrângeri la rând. Nu ne așteptam să pierdem, am plecat montați. Nu suntem toți pe aceeași undă. Nu știu ce se întâmplă. Când vom fi toți setați mental cum e Starlin cred că vom avea mai multe șanse să-i învingem pe Faimoși”, a declarat Andrei după jocul de imunitate pierdut.

Sorin este și el dezamăgit de situație și este convins că există o persoană care trage echipa în jos și care trebuie să fie eliminată. „Plecăm montați de la vestiar, dar se pierde ceva pe parcurs, nu suntem cu toții pe aceeași undă. Sunt supărat pentru că e a cincea înfrângere consecutivă. Cineva trebuie să plece”, a declarat Războinicul.

ADVERTISEMENT