ADVERTISEMENT
Life

Starlin de la Survivor România, în lacrimi când și-a văzut fetița la televizor: „E viața mea”

Autor: Dan Suta | 26.04.2021 | 17:25
Starlin de la Survivor România, în lacrimi când și-a văzut fetița la televizor: „E viața mea”
Starlin de la Survivor România are o fetiță pe nume Dafne. Foto: capturi Kanal D

Starlin, concurentul eliminat în gala din 25 aprilie de la Survivor România, a mărturisit că nu s-a gândit nicio clipă că nu va prinde finala și a dezvăluit principalul motiv pentru care a luptat în Republica Dominicană: fetița lui, Dafne.

ADVERTISEMENT

Starlin a fost cel mai puțin votat concurent din cei nominalizați în gala trecută, Andrei și Sorin clasându-se în fața lui în opțiunile telespectatorilor.

Starlin Belen a declarat la Teo Show că nu s-a gândit că va ieși, însă se bucură că a putut da totul din el pentru acest show, iar acum se va revedea cu familia lui în România.

Starlin de la Survivor România și-a văzut fetița la televizor

„Nu m-am gândit niciodată, am stat din prima zi până în momentul în care s-a terminat visul. Nu era cel mai rapid pe traseu, dar eram bun la îndemânare”, a declarat Starlin în direct din Dominicană la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Dominicanul a avut ocazia să vadă un reportaj pe care echipa Teo Show l-a făcut cu fetița lui, unde aceasta spunea că își dorește ca tatăl ei să fie eliminat pentru că îi este dor de el. Videoclipul cu Dafne l-a emoționat până la lacrimi pe fostul concurent.

„Pentru ea am venit eu aici”

„Vreau să zică să ies afară din concurs și să-mi văd fetița, Vreau să-l tund că prea i-a crescut barba”, sunt vorbele micuței care l-au emoționat pe războinic.

„Este viața mea. Când are un microfon sau o cameră nu are emoții. Pentru ea am venit eu aici, să vadă că lucrurile se pot îndeplini dacă dorești din suflet și nu e nimic imposibil în viață”, a mărturisit Starlin după ce a văzut reportajul cu Dafne.

ADVERTISEMENT

Fostul competitor din tabăra albaștrilor a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu Jador în concurs, cu care a reușit să schimbe câteva vorbe la Teo Show, acesta fiind invitat în platou.

În ciuda animozităților pe care le-au avut în timpul meciurilor, cei doi se respectă și s-ar putea chiar să dezvolte o amiciție pe viitor, căci niciunul nu poartă ură celuilalt, cu toate că la un moment dat au fost la un pas de bătaie.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT