Life

Starlin de la Survivor România, schimbare de look. Cât de mult a slăbit Războinicul

Starlin, fostul concurent de la Survivor România 2021, încă suferă modificări după competiția sportivă moderată de Daniel Pavel, la Kanal D.
21.07.2021 | 10:47
Starlin de la Survivor Romania schimbare de look Cat de mult a slabit Razboinicul
ADVERTISEMENT

Fostul Războinic le-a arătat celor care îl urmăresc pe rețelele de socializare prin ce schimbări a trecut în ultima perioadă, prin intermediul unei imagini în care apare alături de Sorin Pușcașu.

Cei doi participanți de la Survivor România au îmbrăcat hainele cu care au venit la începutul reality show-ului, putându-se observa cu ochiul liber cât de mult au slăbit de atunci.

ADVERTISEMENT

Starlin se numără printre concurenții care au pierdut cel mai mult în greutate. Culiță Sterp și Cătălin Moroșanu au slăbit la rândul lor în timpul filmărilor din Republica Dominicană.

Starlin de la Survivor România a slăbit. Cât a pierdut în greutate

„Acesta a fost cel mai greu moment de când am încercat hainele pentru prima dată după ce am intrat în competiție și cred că fața mea spune totul”, a scris Starlin în dreptul imaginii de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Fanii au fost imediat curioși să afle câte kilograme a pierdut fostul participant de la Survivor România. Tânărul în vârstă de 37 de ani a mărturisit că nu-i vine să creadă că a pierdut 21 de kilograme.

În ceea ce-l privește pe Sorin Pușcașu, alături de care apare în poza din mediul virtual, schimbările sunt la fel de vizibile. Fostul Războinic preciza la un moment dat că a slăbit 5 kilograme și jumătate în numai două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent a fost eliminat de la Survivor România din cauza unor probleme de sănătate, care s-au accentuat în timpul competiției sportive din Republica Dominicană.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Starlin Belen (@starlin.belen_rd)

Cine este Starlin, fostul Războinic de la Survivor România

Starlin Belen Medina, pe numele său complet, fostul concurent de la Survivor România a studiat psihologie industrială și resurse umane. Este căsătorit cu o româncă și are o fetiță în vârstă de 5 ani.

ADVERTISEMENT

Trăiește în țara noastră de aproximativ 10 ani, mărturisind înainte de a pleca în Republica Dominicană că va fi de un real ajutor colegilor pentru că știe fructele și plantele din zona respectivă.

„Particip la Survivor România pentru că este cea mai mare provocare a mea în cel mai adevărat sens al cuvântului.

Vreau să-mi arăt că pot să dau totul, indiferent de dificultățile care apar, și să arăt lumii din ce sunt făcut. Cunosc Republica Dominicană, chiar dacă am trăit în Santo Domingo.

Știu fructele, plantele, tot ce poate fi mâncat și ce nu. Îmi pot ajuta coechipierii să se adapteze mai ușor, pentru că știu limba și mâncărurile tradiționale”, spunea Starlin înainte de începerea filmărilor, notează libertatea.ro.

ADVERTISEMENT