Life

Starlin, despre relația lui Albert cu Maria, la Survivor România: “Poate mergem la nuntă”

08.05.2021 | 15:25
Starlin, despre relația lui Albert cu Maria, la Survivor România:
Starlin, despre relația lui Albert cu Maria, la Survivor România: "Poate mergem la nuntă". Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

După eliminarea de la Survivor România, Starlin a oferit detalii noi despre experiența sa în competiție. De asemenea, fostul concurent a vorbit și despre relația dintre Maria Chițu și Albert.

Aventura în Republica Dominicană s-a terminat pentru Starlin. Acesta a fost invitat la Teo Show imediat după eliminarea sa de la Survivor.

În cadrul emisiunii, Starlin a vorbit despre experiența sa, dar și despre faptul că a simțit o apropiere între Maria Chițu și Albert. ”Doamne ajută să iasă un cuplu, poate mergem și la nuntă”, a spus fostul concurent, conform Cancan.

ADVERTISEMENT

Starlin, detalii noi despre aventura la Survivor România. Ce spune despre relația dintre Maria și Albert

„Multă lume vorbește extrem de urât, pentru mine e amuzant, pot să continue, pe mine nu mă mișcă cu nimic. Știu că e o părere greșită despre mine. Sunt multe lucruri frumoase, când spun despre familia mea, despre caracterul meu. 

Partea care nu îmi place este când se vorbește urât despre familia mea. Eu m-am bucurat de fiecare moment. Nu am avut nicio teamă. 

ADVERTISEMENT

 Ea se simte acolo ca fiind într-o vacanță exotică (n.r- Maria Chițu). E foarte bună la traseu, nu am ce să comentez despre ea. Când ajungi într-o echipă, care este prima regulă? Te adaptezi. Apoi poți să îți dai cu părerea, dar în primul rând te uiți să vezi care e ritmul.

Și pe el l-a deranjat la un moment dat. Albert are caracterul lui, dar cred că și pe el l-a deranjat. Dacă după s-au apropiat mai mult, Doamne ajută să iasă un cuplu, poate mergem și la nuntă”, a declarat Starlin.

ADVERTISEMENT

Sorin Pușcașu, despre Maria Chițu: ”Mi se pare că are o privire diabolică”

„Și eu am acuzat-o că e falsă, individualistă. În momentele în care noi pierdem sau câștigăm nu aud nimic din gura ei referitor la echipă. Dacă pierde echipa, nu pierde ea dacă a adus două puncte.

Dacă a câștigat echipa se bucură doar de punctele ei. Și când e în camp și nu face nimic, toată lumea face ceva și ea doarme. Se mișcă în reluare. Am avut săptămâna trecută doua meciuri pierdute și în drum spre camp toți eram abătuți. Mi se pare că are o privire diabolică și gânduri meschine”, a declarat Sorin, la Kanal D.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri