Life

Starlin, preferatul lui Teo Trandafir de la Survivor România? Prezentatoarea a recunoscut: „Eu te-am iubit enorm”

04.05.2021 | 18:30
Starlin preferatul lui Teo Trandafir de la Survivor Romania Prezentatoarea a recunoscut Eu team iubit enorm
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir i-a declarat public lui Starlin de la Survivor România că a fost unul din preferații ei din competiția de la Kanal D, însă nu a înțeles de ce la un moment dat s-a enervat foarte tare în show și a făcut destul de urât, ea fiind obișnuită cu calmitatea de care a dat dovadă concurentul până la un moment dat.

Prezentatoarea de televiziune i-a mărturisit fostului concurent că l-a apreciat foarte tare pentru felul în care s-a implicat în joc, pentru că a știut cum să țină echipa unită.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, au fost momente în care Starlin și-a ieșit din pepeni, iar Teo a vrut să afle ce l-a dus în acea stare.

Teo Trandafir, către Starlin de la Survivor România: „Te-am iubit enorm”

„Eu te-am iubit enorm pentru calmul tău, pentru blândețea ta și totuși te-am văzut la un moment dat nervos. Cu Alin, de exemplu, ții minte?”, l-a întrebat Teo Trandafir pe Starlin de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

„Pot să explic. Eu sunt foarte direct. Dacă e negru e negru, dacă e alb e alb. Ce nu-mi plăcea le spuneam. Aveam mai multe persoane aproape, pe Musty, pe Maria, pe Sorin. Alin pur și simplu era pe partea cealaltă cu Lucian și Albert. Fiecare știa ce trebuia să facă în camp”, a fost răspunsul dat de dominican la Kanal D.

Albert este cel mai leneș?

Așa cum au spus și alți concurenți care au ieșit rând pe rând din competiție, Starlin a declarat că publicul nu vede tot ce se întâmplă acolo cu adevărat.

ADVERTISEMENT

A declarat că Albert nu face nimic toată ziua, ci trage doar pentru el. Starlin susține că acest lucru îl poate confirma și Andrei, care i s-a plâns de multe ori că are nevoie de ajutor după ce a observat că Albert nu părea dispus să se apuce de sarcinile din camp.

„Oamenii nu știu ce trăim noi acolo. În primul rând stai cu 11 persoane pe care ai început să le cunoști în fiecare zi din săptămână. În momentul în care îți e foame, nu te speli, nu ai condiții, sunt multe chestii care se adună”, a adăugat Starlin.

ADVERTISEMENT