Fotbal intern

Start de coşmar pentru Dinamo cu Academica! Kongshavn a luat gol şi din corner. Video

09.04.2021 | 21:06
Start de cosmar pentru Dinamo cu Academica Kongshavn a luat gol si din corner Video
ADVERTISEMENT

Dinamo a avut un început de coşmar cu Academica Clinceni. Echipa lui Ilie Poenaru a intrat extrem de motivată pe stadionul din Ştefan cel Mare şi a marcat de trei ori în primele 17 minute. 

Raul Rusescu a deschis balul în minutul 4 cu un gol marcat în urma unui corner. Dinamoviştii nu s-au trezit din pumni şi au încasat un nou croşeu din partea echipei lui Ilie Poenaru. În minutul 11, Cordea l-a executat pe Kongshavn cu un şut plasat.

ADVERTISEMENT

Start de coşmar pentru Dinamo cu Academica! Moulin a marcat din corner

Startul de meci de coşmar pentru Dinamo a fost întregit cu un gol încasat din corner. Moulin a trimis mingea direct în plasă din colţul terenului în minutul 17, spre disperarea lui Kongshavn căruia nu îi venea să creadă umilinţa.

VEZI VIDEO GOLUL DIRECT DIN CORNER: 


Acţiunile de atac ale dinamoviştilor erau uşor respinse de echipa lui Ilie Poenaru care şi-a asigurat încă din minutul 17, în proporţie covârşitoare, calificarea în play-off. Cu un succes, Academica este sigur în top 6.

ADVERTISEMENT

Două goluri au venit din corner!

Două dintre cele trei goluri au venit după cornere executate de Moulin de pe partea stângă. Rusescu a marcat după o bâlbâială în careul advers, în timp ce Moulin a trimis mingea în poartă direct din corner.

Dinamo poate cădea pe penultimul loc în play-out dacă Hermannstadt va învinge pe terenul lui Poli Iaşi, luni, de la ora 17:30. “Câinii” sunt fără victorie de pe 31 ianuarie când s-au impus pe terenul celor de la UTA Arad.

ADVERTISEMENT

Avertisment înainte de meci: “Toate echipele pot să retrogradeze”

Fostul jucător al lui Dinamo, Cosmin Bărcăuan a avertizat înainte de acest meci că toate echipele din play-out pot retrograda, inclusiv echipa lui de suflet:

„Dinamo e un club puternic, cu un număr mare de oameni care iubesc clubul. E păcat că s-a ajuns în situaţia asta. Îmi doresc ca repede, cu programul cu suporterii, să aducă clubul pe linia de plutire.

ADVERTISEMENT

Toate echipele care sunt în play-out au emoţii. Asta e şi frumuseţea play-out-ului, toate echipele pot să retrogradeze. Mă uit la Voluntari, şi-au revenit în ultimele meciuri, şi nu cred că vor retrograda. Dar toate meciurile din play-out vor fi de jucat, nu poţi să spui că ştii trei echipe care vor retrograda 100%.

E ceva ce eu n-am înţeles, cu toate că mi-am pus speranţe în băieţii ăştia (n.r. investitorii spanioli), mai ales că l-am auzit pe Cosmin Contra: «Garantez pentru ei». La problemele care au fost, mai bine nu veneau. Mă bucur că băieţii din DDB au fost acolo. Sper să găsească şi alţi oameni, mai puternici, care să fie alături de ei. Am înţeles că au găsit un sponsor recent, destul de puternic”, a spus Bărcăuan.

 

ADVERTISEMENT