News

Start joc în “Drag de România mea!”. Divertisment şi cultură într-un nou sezon de excepţie pe TVR 2

04.09.2019 | 14:50
Start joc in Drag de Romania mea Divertisment si cultura intrun nou sezon de exceptie pe TVR 2
ADVERTISEMENT

Toamna schimbă grilele TV și TVR 2 răspunde ca de fiecare dată prezent provocării. Televiziunea națională dă start joc emisiunii “Drag de România mea!”. Mai exact, din 15 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 15.00, Paul Surugiu Fuego invită telespectatorii la un divertisment de calitate. Show-ul începe în forță – debutul celui de-al treilea sezon îl aduce în fața dumneavostră, în exclusivitate, pe Doru Octavian Dumitru.

Start joc în “Drag de România mea!”

Într-o atmosferă caldă şi familiară moderatorul Paul Surugiu Fuego ne invită să cunoaştem personalităţi pentru care excelenţa şi frumosul sunt un mod de viaţă. Emisiunea aduce ca de fiecare dată momente spectaculoase, nume emblemă, muzică românească, poveşti de viaţă inedite și suficiente motive să înţelegem că în toate domeniile România are simboluri și exemple la care trebuie să ne raportăm și pe care trebuie să le aplaudăm și să le premiem.

ADVERTISEMENT

“Emisiunea este cu vorbe frumoase pentru că suntem de părere că vorbele măreţe vin la pachet cu puterea exemplului pe care oamenii mari ai acestei ţari o oferă, prin toată activitatea lor! Ne dorim să oferim alternative celor care mai au nevoie  de un divertisment de calitate, cu noimă şi cu un dram de cultură, nu doar veselie şi zâmbete. “DRAG DE ROMÂNIA MEA!” este felul nostru, al unei echipe mici, de a arăta că ne pasă şi că România nu înseamnă doar probleme şi nevoi, ci şi strălucire şi personalităţi marcante. Iar acestea sunt de neînlocuit!”, a precizat Paul Surugiu Fuego

Start joc în “Drag de România mea!” Fuego
Doru Octavian Dumitru este primul invitat al acestui sezon. Sursa foto – TVR 2

Divertisment şi cultură într-un nou sezon de excepţie pe TVR 2

Sunt și lucruri inedite pentru cel de-al treilea sezon. Astfel, dacă până acum, invitaţi erau personalităţi remarcabile, din această toamnă, vom cunoaşte şi oameni pentru care cuvântul IMPOSIBIL nu există. Nume cunoscute, sau nu, invitaţii emisiunii sunt eroii timpului prezent, care fac gesturi extraordinare pentru semenii lor. Vom afla totodată și secretele unor familii minunate, în care arta este pe primul plan. De asemenea, în noul sezon “Drag de România mea” veţi putea urmări exclusivități, celebrări inedite, momente de colecție și emoționante omagii aduse unor personalități emblemă care ne-au părăsit mult prea devreme.

ADVERTISEMENT

„Sunt sigur că vom reuși să vă facem duminicile perfecte! Am pregătit un sezon onest, divers, cu aduceri aminte, nu cu nostalgii, cu motive pentru care să vedem că țara asta are în continuare coloană vertebrală. Avem premiere, povești de viață emoționante, familii spectaculoase, muzică de calitate, din genuri diferite și desigur, colaborări inedite, menite să-i omagieze pe cei care nu mai sunt printre noi dar pe care trebuie să-i păstrăm aproape”, a mai spus Paul Surugiu Fuego

Start joc în “Drag de România mea!” Fuego
Fotografie de colecție realizată de Paul Surugiu alături de invitații lui. Sursa foto – TVR 2

Ingrediente de excepție la prima ediție

În prima ediție, pe lângă show-ul pe care îl promite Doru Octavian Dumitru vor fi și alte momente de excepție. Dan Bittman va spune care sunt proiectele sale şi va povesti despre anii pe care i-a petrecut în TVR. Printre invitaţii se mai numără Bogdan Avram, IT-ist şi Mihai Daniel Moldoveanu, student. Maestrul Benone Sinulescu ne va încânta și el cu melodii de colecție, iar Ionuţ Dolănescu, însoţit de minunata sa familie, Doinița Dolănescu și cei trei copii care le calcă pe urme, vor dezvălui câteva dintre secretele familiei. La final, ei ne vor cânta şi, alături de Paul Surugiu, vor aduce un omagiu marelui artist Ion Dolănescu.

ADVERTISEMENT

 

 

 

Tags: