Florin Andone, talismanul lui Super Depor! Echipa sa a întors scorul după ce a intrat pe teren

UPDATE, 20 august, ora 15:33 / Deportivo a cîştigat meciul din prima etapă, 2-0 cu Eibar. Florin Andone a debutat la Super Depor. Atacantul român a intrat la 0-1, în minutul 56.

Chiar dacă nu a marcat, Andone a avut o contribuţie la revenirea formaţiei sale. Mosquera a egalat în minutul 69, iar Lucas Perez a adus victoria lui Depor în minutul 89 reuşind să transforme un penalty.

VEZI VIDEO REZUMATUL MECIULUI


Primera Division începe vineri cu două meciuri. Malaga-Osasuna (21:45) şi Deportivo-Eibar (23:00) sînt meciurile care deschid sezonul. Atacantul român, Florin Andone e singurul român care va evolua în prima ligă spaniolă şi poate să debuteze diseară pe El Riazor.

Presa din Spania îl dă pe Florin Andone rezervă în această seară, însă e foarte posibil ca el să intre pe parcursul meciului. Toţi ochii vor fi aţintiţi pe atacantul român, care a declarat la conferinţa de presă înaintea meciului că abia aşteaptă să joace iar în liga stelelor:

"Sînt entuziasmat că sînt aici şi cred că putem lupta pentru mai mult decît evitarea retrogradării. Voi da totul de la primul meci pînă la ultimul. Abia aştept meciul cu Eibar, sîntem pregătiţi şi vrem un rezultat cît mai mult. 

Uşor, uşor mă apropii de forma maximă şi depinde de antrenor dacă voi juca sau nu", a declarat Andone la conferinţa de presă.

Echipe probabile în Deportivo-Eibar:

depor