Sport

Startul meciului dintre Simona Halep și Magdalena Frech nu s-a văzut la TV. Ce a împiedicat transmisia de la Wimbledon

Cotată cu șanse reale la câștigarea turneului de la Wimbledon, Simona Halep a întâlnit-o pe poloneza Magdalena Frech în turul al treilea. Startul meciului nu a fost transmis la TV.
02.07.2022 | 18:32
Startul meciului dintre Simona Halep si Magdalena Frechnu sa vazut la TV Ce a impiedicat transmisia de la Wimbledon
Fanii Simonei Halep au avut o surpriză neplăcută. Transmisia TV a meciului româncei cu magdalena Frech a început cu întârziere
ADVERTISEMENT

Simona Halep se bucură de o popularitate extrem de mare în rândul fanilor tenisului mondial, însă aceștia au avut surpriza ca startul meciului dintre fostul lider mondial și Magdalena Frech să nu se vadă în direct pe posturile TV care dețin drepturile de transmisie.

Ce s-a văzut la TV când Simona Halep începea lupta pentru calificarea în optimile de la Wimbledon

În formă maximă la Wimbledon, Simona Halep a luptat pentru un loc în optimile de finală ale turneului de la All England Club cu poloneza Magdalena Frech.

ADVERTISEMENT

Fanii româncei au avut, însă, o surpriză neplăcută. Posturile TV care transmit meciurile turneului de la Londra, au amânat să arate imagini de pe a treia arenă din complexul de la All England Club.

În timp ce fostul lider mondial își începea recitalul cu Magdalena Frech, pe cele două posturi Eurosport se derula meciul dintre Cori Gauff – Amanda Anisimova 7-6, 2-6, 1-6 (Eurosport 1), respectiv Turul Franței (ciclism, Eurosport).

ADVERTISEMENT

Abia în cel de al treilea game al meciului Halep – Frech postul amintit a început transmisia meciului. Românca și-a adjudecat primul set la patru, după ce a condus cu 4-0 și 5-1. Românca l-a câștigat și pe cel de al doilea la 1.

Fanii, nemulțumiți că Simona Halep nu a fost programată pe terenul central de la All England Club

În opinia fanilor, organizatorii turneului de la Wimbledon par să o ”saboteze” pe sportiva noastră. Un suporter a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care și-a exprimat public nemulțumirea față de această situație.

ADVERTISEMENT

”Pe Simona au pus-o din nou să joace pe Terenul 2, nu pe Central! În acest moment, se pare că nu o vor lăsa pe Central nici dacă ajunge în finală.

Este o lipsă crasă de respect față de o jucătoare care a câștigat recent turneul de la Wimbledon”, se arată în postarea amintită.

ADVERTISEMENT

Și fostul antrenor al româncei, Darren Cahill consideră că fosta lui elevă merita mai mult respect din partea organizatorilor.

”Ar trebui să fie Simona Halep pe Terenul Central. În 2020, turneul a fost anulat de COVID, iar Simona nu a putut juca anul trecut din cauza unei accidentări. Ash Barty a primit această onoare.

Cu Ash retrasă, onoarea și privilegiul ar trebui să-i revină Simonei. A câștigat acest statut prin titlul cucerit în 2019”, a transmis antrenorul australian.

ADVERTISEMENT