Starul Romei, găsit beat la volan! Ce pedeapsă a primit

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
29/03/2018, 17:28
Starul Romei, găsit beat la volan! Ce pedeapsă a primit

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Mijlocaşul belgian al echipei italiene AS Roma, Radja Nainggolan, este genul de jucător care dă totul pe teren, dar care, de multe ori, trece de limitele regulamentului, datorită temperamentului său mult prea vulcanic. La fel se manifestă şi în afara terenului, de multe ori firea sa colerică trădându-l şi aducându-i neplăceri, pentru că Radja este foarte iute la mânie.

Nainggolan este produsul dintr-o belgiancă şi un indonesian, ambii părinţi ai jucătorului având poveşti fabuloase despre copilăria lor în principal. Mama lui Radja a murit în 2010 şi în semn de preţuire jucătorul şi-a făcut două tatuaje cu aripi şi înscrisul anilor naşterii şi ai decesului fiinţei cele mai dragi.

Nainggolan e unul dintre idolii Romei

De opt ani este internaţional belgian şi joacă în Italia. A început la Piacenza, a continuat la Cagliari şi acum este la Roma, unde a fost supranumit Ninja de către fani, tocmai datorită felului în care se bate pe teren până la epuizare. Nainggolan este unul dintre cei mai iubiţi şi respectaţi jucători ai Romei.

Însă are prostul obicei de a ieşi deseori în decor. Aşa s-a petrecut şi în martie 2017, după meciul Belgia – Grecia. El şi un fost jucător, cel mai bun prieten al său, Zinho Chergui au plecat la o discotecă, să se distreze şi acolo au consumat băuturi alcoolice. După care au plecat cu maşina, dar au fost opriţi de un echipaj de poliţie. Nainggolan a avut o lună permisul suspendat şi a plătit o amendă de 1600 de euro. Însă prietenul său susţine că el s-ar fi aflat la volan, şi nu Radja. Judecătorii însă au decis că jucătorul este vinovat şi au menţinut sancţiunile.

Închide ×