Sport

Starul care vine să facă pereche cu Kylian Mbappe în atacul lui PSG. Șeicii qatarezi bagă adânc mâna în buzunar pentru transferul său

PSG pregătește o vară fierbinte în ceea ce privește transferurile, iar primul star care vine să joace alături de Kylian Mbappe este un golgheter desăvârșit.
10.05.2023 | 17:06
Starul care vine sa faca pereche cu Kylian Mbappe in atacul lui PSG Seicii qatarezi baga adanc mana in buzunar pentru transferul sau
PSG pregătește o vară fierbinte în ceea ce privește transferurile, iar primul star care vine să joace alături de Kylian Mbappe este un golgheter desăvârșit. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Este tot mai clar că Lionel Messi nu va mai continua la colosul francez din vară, el fiind foarte aproape de mutare colosală în Arabia Saudită. De asemenea, zilele lui Neymar par a fi numărate pe Parc des Princes, conducătorii clubului fiind tot mai tentați să se despartă de el.

PSG a găsit starul care să joace alături de Kylian Mbappe

În aceste condiții, PSG va trebui să acționeze pe piața transferurilor în perioada de mercato din vară pentru a-i găsi cel puțin un partener în linia de atac lui Kylian Mbappe, singurul star care se pare că va continua la campioana din Ligue 1.

ADVERTISEMENT

Conform site-ului calciomercato.com, prima mutare pe care președintele lui PSG vrea să o facă este atacantul nigerian al lui Napoli, Victor Osimhen. Se pare că golgheterul din Serie A se află în aceste zile la Paris pentru a-și negocia mutarea.

Jurnaliștii italieni au dezvăluit faptul că vârful noii campioane a Italiei a mers în capitala Franței alături de agentul său, Roberto Calenda. ”Campioana Italiei riscă să-l piardă pe Osimhen. Tocmai s-au reaprins zvonurile care vorbesc despre interesul Parisului pentru nigerian”, a scris sursa citată.

ADVERTISEMENT

Informațiile ar fi că președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, încearcă să-l atragă pe fotbalistul de 24 de ani cu un salariu de 10 milioane de euro pe sezon, adică mai mult decât dublu față de ce primește la Napoli (4,5 milioane de euro).

Osimhen e urmărit și de coloșii din Premier League

Patronul lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, pare conștient de faptul că nu va putea să-l păstreze pe Victor Osimhen, în ciuda faptului că acesta mai are contract până în vara anului 2025, dar încearcă să obțină un profit spectaculos din vânzarea lui.

ADVERTISEMENT

Adus de la Lille în 2020 pentru 75 de milioane de euro, nigerianul nu va putea pleca de la formația napoletană pentru o sumă mai mică 160.000.000 de milioane. Prețul este uriaș, dar șeicii qatarezi de la PSG nu se uită la bani atunci când vine vorba de a-și face poftele.

Osimhen, care are 28 de goluri și cinci pase decisive în 35 de meciuri jucate în acest sezon în toate competițiile, tinde să accepte proiectul parizienilor, în detrimentul unui transfer în Premier League, acolo unde mai multe cluburi de top sunt interesate de achiziționarea sa. Este vorba de Manchester United, Chelsea, Newcastle și Everton.

ADVERTISEMENT

PSG nu pregătește schimbări doar în lotul de jucători, ci și la nivelul băncii tehnice. Antrenorul Christophe Galtier a ratat Champions League, cel mai important obiectiv al sezonului, iar în locul său sunt șanse mari să vină Jose Mourinho, cele două părți fiind în negocieri avansate.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 2,03 este cota pentru „interval goluri PSG: 2-3” la meciul PSG – Ajaccio

ADVERTISEMENT