Life

Starul celui mai controversat documentar Netflix divorţează. “Regele tigrilor” s-a despărţit de soţ

Starul celui mai controversat documentar de pe Netflix, Regele tigrilor: crime, haos și nebunie, divorțează de soțul său, cu care s-a căsătorit în 2017.
03.04.2022 | 13:32
Starul celui mai controversat documentar Netflix divorteaza Regele tigrilor sa despartit de sot
ADVERTISEMENT

Joe Exotic (59 de ani), starul celui mai controversat documentar de pe Netflix, divorțează de soțul său și au semnat deja actele în martie. În 2019, fostul îngrijitor de la grădina zoologică a fost condamnat la 21 de ani de închisoare după ce a încercat să comploteze pentru uciderea activistului pentru drepturile animalelor Carole Baskin.

„Regele tigrilor”, starul celui mai controversat documentar Netflix, divorţează

La momentul condamnării, Joe Exotic era căsătorit recent cu Dillon Passage (26 de ani), cel de-al cincilea soț.

ADVERTISEMENT

Pe 31 martie 2022, acesta a depus actele de divorț la un tribunal din Florida pentru a pune capăt mariajului de patru ani cu Dillon, notează distractify.com.

În documentele depuse la tribunal, Joe Exotic susține că și-a dorit încheierea mariajului cu soțul său întrucât căsnicia lor a devenit „distrusă iremediabil”.

ADVERTISEMENT

Mai mult, „Regele tigrilor” a cerut instanței să-i redea numele Joseph Allen Maldonado. Acesta mai vrea ca fostul partener să-i plătească cheltuielile de judecată. Joe Exotic și Dillon Passage au decis să se separe în urmă cu un an.

„Dillon crede că faptul că doarme singur și nu mă are acolo este atât de greu de suportat încât trebuie să ne despărțim. Acum nici măcar nu am o casă.”, a scris Joe pe rețelele sociale, la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au căsătorit în decembrie 2017. Evenimentul a avut loc la doar două luni de când fostul soț al lui Joe Exotic, Travis Maldonado, a murit după ce s-a împușcat din greșeală în cap.

Dillon Passage, despre relația cu Joe Exotic

Cu ceva timp în urmă, Dillon Passage spunea despre fostul partener că l-a ajutat să facă față problemelor cu drogurile și cu depresia.

ADVERTISEMENT

„Joe m-a scos din depresie și m-a făcut să mă simt dorit. A fost lumina care m-a ținut departe de asta (n.r. dependența).

(…) La început a fost vorba de companie, dar fiind în preajma lui atât de mult timp și văzându-i personalitatea și modul în care tratează animalele sale, am ajuns să-l iubesc.”, a declarat Dillon într-un interviu pentru Entertainment Tonight, în aprilie 2020.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dillon Passage ♌️ (@dillert_lclm)

În cadrul aceluiași interviu, tânărul a vorbit și despre posibilitatea de a fi fericit alături de altcineva. Dillon a spus că Joe Exotic l-ar încuraja să-și găsească fericirea.

În iunie 2021, Dillon a postat prima imagine alături de noul său partener, John. Cei doi sunt împreună și acum, lucru care s-ar putea să-l fi determinat pe „Regele tigrilor” să ceară divorțul.

Joe Exotic a fost condamnat și pentru violență împotriva animalelor. Acesta ar fi ucis câțiva tigri pentru a face loc altor feline și ar fi făcut trafic cu anumite specii.

ADVERTISEMENT