Fotbal intern

Starul lui CFR Cluj l-a refuzat pe Mirel Rădoi: ”Vreau să joc pentru Algeria”

27.02.2020 | 16:33
Starul lui CFR Cluj la refuzat pe Mirel Radoi Vreau sa joc pentru Algeria
ADVERTISEMENT

Starul echipei CFR Cluj, Billel Omrani, l-a refuzat pe selecționerul echipei naționale a României, Mirel Rădoi, care și-ar fi dorit naturalizarea lui pentru a-l chema la prima reprezentativă.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 7,10 este cota pentru ”x și sub 1,5 goluri” la meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT

Starul lui CFR Cluj l-a refuzat pe Mirel Rădoi

După ce a fost numit în funcția de selecționer al echipei naționale a României, Mirel Rădoi, a anunțat că vrea să-i naturalizeze pe atacanții Billel Omrani de la CFR Cluj și Dumitru Cardoso de la Gaz Metan Mediaș.

Însă acum, Mirel Rădoi s-a văzut refurzat de starul celor de la CFR Cluj. ”Obiectivul meu suprem ar fi să mă alătur echipei naţionale a Algeriei. În fiecare zi mă antrenez, încerc să am cele mai bune statistici posibil pentru a atinge acest obiectiv”, a declarat Omrani, conform africatopsports.com.

ADVERTISEMENT

Islandezii au schimbat gazonul

Selecționerul echipei naționale a României, Mirel Rădoi, trebuia să meargă în Italia pentru a discuta cu fundașul Vlad Chiricheș, dar a fost încurcat de epidemia de coronavirus care face ravagii în Peninsulă.

Islandezii se dau peste cap pentru a nu se face de râs înainte de Islanda – România. După ce oficialii români s-au plâns de gazonul distrus de la Reykjavik, după ce presa din România a relatat pe larg situația jenantă pentru islandezi, autoritățile din insula scandinavă au decis să ia măsuri și au schimbat gazonul.

ADVERTISEMENT

FRF încearcă să-l readucă la națională pe Ștefan Radu

Fundașul formației Lazio Roma, Ștefan Radu, a decis să nu se mai prezinte la echipa națională în urmă cu șapte ani, iar acum FRF lasă să se înțeleagă că este  aproape să-l convingă să revină.

Ștefan Radu a jucat ultima dată pentru echipa națională a României la meciul cu Ungaria, scor 2-2, din 22 martie 2003, din preliminariile Campionatului Mondial din 2014. Patru zile mai târziu, el a fost rezervă la întâlnirea cu Olanda, care a însemnat ultimul său contact cu prima reprezentativă.

ADVERTISEMENT

România, ultima șansă pentru Euro 2020

România va evolua, în deplasare, cu Islanda, în play-off-ul Ligii Naţiunilor, s-a stabilit în urma  tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon. Dacă vor câştiga acestă întâlnire, tricolorii vor întâlni, tot în deplasare, învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria, pentru un loc la Euro 2020.

În cazul în care se va califica la Campionatul European din 2020,  România va întâlni Austria, Ucraina și Olanda. Două dintre aceste partide  se vor disputa pe Arena Națională și unul la Amsterdam.

ADVERTISEMENT