Sport

Staruri internaționale, reacții amuzante după ce au văzut gestul lui Florin Niță din finalul meciului cu Olanda: “E nebun!”

Gestul lui Florin Niță din finalul meciului cu Olanda 0-3 a fost analizat de mai multe nume mari ale fotbalului internațional.
03.07.2024 | 09:20
Staruri internationale reactii amuzante dupa ce au vazut gestul lui Florin Nita din finalul meciului cu Olanda E nebun
Florin Niță și Radu Drăgușin în meciul cu Olanda de la EURO 2024. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Fostele glorii ale fotbalului internațional au oferit mai multe reacții amuzante după ce au văzut gestul lui Florin Niță din finalul meciului România – Olanda, scor 0-3.

Staruri internaționale, reacții amuzante după ce au văzut gestul lui Florin Niță din finalul meciului cu Olanda: “E nebun!”

Așadar, portarul echipei naționale nu a trecut neobservat după meciul cu Olanda. Fostele staruri ale fotbalului internațional s-au amuzat de gestul lui Florin Niță. Lucru pe care l-a făcut înainte de a încasa ultimul gol.

ADVERTISEMENT

În timp ce Malen a preluat mingea în jumătatea de teren a “portocalei mecanice”, în dreptul lui Niță au fost aruncați pe teren niște adidași sport. Perechea a fost îndepărtată cu piciorul de către portar cu câteva secunde înainte de încasarea ultimului gol.

Reacțiile amuzante de după acest moment au venit în primă instanță din Olanda. Triplul câștigător al Balonului de Aur, Marco van Basten, a spus următorul lucru despre încălțăminte: “Nici ei nu au arătat prea bine”. Făcând asocierea cu jocul echipei naționale, potrivit celor de la Voetbal International.

ADVERTISEMENT

În cadrul aceleași emisiuni din care a făcut parte van Basten, a fost prezent și Bart Vriends (33 de ani). Un fundaș care a strâns peste 200 de meciuri în Eredivisie. Fotbalistul a analizat perechea de adidași și și-a dat seama de un lucru important: “Dacă mă uit atent, sunt de la Off-White. Costă 600-700 de euro. Nu știu cine i-a aruncat pe teren, dar e nebun!”.

“Ador cu lovește pantoful”

Potrivit celor de la Mirror, celebrul analist sportiv și fost mare jucător englez, Gary Lineker, a oferit o reacție amuzantă despre gestul făcut de Florin Niță, în studioul BBC: “Ador cum portarul lovește acel pantof. Înainte de a încerca să apere șutul”.

ADVERTISEMENT

Ashley Williams (39 de ani), fost internațional galez și legendă la Swansea, a spus în cadrul aceleași emisiuni: “Dacă Niță ar fi respins mingea la fel de bine precum a lovit acel pantof…”.

Nu este necunoscut faptul că englezii își doreau ca România să treacă de Olanda. Aceștia aveau încredere în elevii lui Edi Iordănescu că pot face asta. Însă, motivul ținea de faptul că britanicii își doreau un parcurs mai ușor după meciul cu Elveția din sferturi. Adică voiau să evite Olanda în drumul spre finala EURO 2024. Formație care poate pune probleme mari englezilor, în cazul în care se vor întâlni.

ADVERTISEMENT

“O surpriză se va produce! Va exista o poveste undeva de-a lungul acestei faze şi cred că aceasta ar putea fi acea poveste. Aşa că voi merge pe România”, a fost declarația celui mai bun marcator din istoria Premier League, Alan Shearer, înainte de meciul cu Olanda.

ADVERTISEMENT