Staruri mondiale care au pornit din sărăcie lucie

Claudiu Ilie   
în Cele mai citite
26/02/2018, 11:09
Staruri mondiale care au pornit din sărăcie lucie GALERIE FOTO

Actriţe care au tot ce-şi poate dori cineva şi actori care adună în conturi zeci de milioane de dolari pentru un rol au fost cândva oameni ai străzii.

Nicki Minaj a fost o imigrantă săracă şi a locuit într-o zonă rău famată din New York. Astăzi câştigă 15 milioane de dolari pe an.

Jim Carey a locuit cu familia sa într-o rulotă şi lucra la o fabrică de cauciucuri. A abandonat şcoala la 16 ani, iar astăzi este unul dintre cei mai bine plătiţi actori din Cetatea Filmului.

Sylvester Stallone şi-a găsit cândva adăpost într-o staţie de autobuz din New York. Abia rolul dintr-un film pentru adulţi, pentru care a primit 200 de dolari, i-a permis să aibă un acoperiş deasupra capului. Astăzi este o legendă a Hollywood-ului.

Daniel Craig, interpretul stilatului agent James Bond, a fost cândva om al străzii. A dormit mult timp pe o bancă într-un parc din Londra, dar nu a renunţat la visul de a avea o carieră în actorie. Acum are o avere de aproape 100 de milioane de dolari.

Hale Berry, prima actriţă de culoare care a primit un Premiu Oscar pentru rol principal, a fost nevoită, la începutul drumului său spre faimă, să caute adăpost într-un centru pentru săraci. „O lungă perioadă nu am avut unde să muncesc şi nici unde să locuiesc”, spune celebra actriţă.

Demi Moore a avut un tată alcoolic, iar viaţa ei în prima tinereţe a fost un calvar. A locuit într-o rulotă, iar la 16 ani abandona şcoala. Astăzi are în conturi sute de milioane de dolari.

Mark Whalberg, unul dintre cei mai în vogă actori, a renunţat la şcoală de la 14 ani, împins de sărăcie. Fost „băiat rău” care a trăit din furturi şi mic trafic de droguri, Mark a făcut 50 de zile de închisoare pentru că a atacat două persoane. După ce a ieşit din arest şi-a întors viaţa complet. Astăzi câştigă milioane de dolari pentru fiecare rol.

Leonardo DiCaprio are astăzi sute de milioane de dolari în conturi, dar starul din „Titanic” şi „Lupul de pe Wall Street” a pornit din cea mai cumplită sărăcie. A crescut printre infractori şi a fost om al străzii mult timp. Dar Hollywood-ul unde trăia l-a descoperit în final, spre bucuria tuturor cinefililor lumii. 

Închide ×