Autografe pe POZE DEOCHEATE! Cum au RĂSPUNS starurile “PRINSE”! Citeşte şi RÎZI!

Mare e grădina Domnului şi multe... idei sar din ea! O televiziune italiană s-a „gîndit” să-şi mărească audienţa pe seama unor vedete de la Paris Saint Germain aşa că au trimis în...
02.08.2014 | 10:18
Autografe pe POZE DEOCHEATE Cum au RASPUNS starurile PRINSE Citeste si RIZI
ADVERTISEMENT

Mare e grădina Domnului şi multe… idei sar din ea! O televiziune italiană s-a „gîndit” să-şi mărească audienţa pe seama unor vedete de la Paris Saint Germain aşa că au trimis în aprilie 2013 un reporter la Paris ca să ia autografe de la starurile campioanei din Hexagon. Nimic neobişnuit pînă aici, „ineditul” este pe ce a cerut italianul autografele… Pe nişte poze ale fotbaliştilor, nu? Ce-i nou în asta? Ce era în poze era „nou”. Toţi „subiecţii” erau „prinşi” în ipostaze cel puţin sexi cu… reporterul italian! Reacţiile vedetelor au făcut toţi banii.

“Puteai să găseşti una în care mi se văd muşchii mai bine!”

pastore

Javier Pastore era la volanul maşinii sale cînd a primit poza. Zîmbetul său amabil s-a transformat într-unul realmente de la o ureche la alta cînd s-a văzut în poză: „Zău, omule, puteai să găseşti una în care mi se văd muşchii mai bine!”. A semnat rîzînd.

ADVERTISEMENT

“Mie nu-mi plac bruneţii!”

verratti

Marco Verratti era tot în maşină, dar pe locul din dreapta. A luat poza şi a încremenit cu ea în mînă. „Ma che scherzo e questo? No mi piacciono le brune…”. Pe româneşte „Da’ ce glumă e asta? Mie nu-mi plac bruneţii…”. La care reporterul a dat să-l pupe, Verratti s-a tras spre interior: „De unde eşti, fratello?”, „Din Roma”, „Şi sînteţi mulţi aşa la Roma?!”, rîsete, glumiţe, comentarii despre… prostată!

 “Vuole fare i preliminari con me?”

ancelotti

Antrenorul Carlo Ancelotti, tot în maşină, a luat poza, a semnat cu un zîmbet mic în colţul gurii, no comment. Reporterul forţează nota: „Mister Carlitto, aţi făcut o mulţime de partide bune în Liga Campionilor. Vuole fare i preliminari con me? („preliminari” se mai traduce şi prin „preludiu”…) Să-mi arătaţi cum se face un pressing strîns? Hei, dove scappa, Mister?”. Rîzînd, Ancelotti demarase în trombă…

ADVERTISEMENT

Becks, no comment!

beckham-gt

David Beckham a fost impasibil ca un… englez. A luat poza, a semnat-o şi nu i-a tresărit nici un muşchi pe faţă nici cînd reporterul i-a spus să o sune pe Victoria ca să-i ceară permisunea să cînte la… „microfonul” lui!

„Da, da, da, bună glumă… idiota!”

ibrahimovic-451313

Zlatan Ibrahimovic a fost „interceptat” per pedes, înainte să intre în club. A luat poza şi pixul şi le-a dat brusc înapoi cînd a văzut imaginea. „Da, da, da, bună glumă… idiota!”, dar zîmbea. S-a ferit cînd reporterul a sărit ca să ajungă să-l pupe pe obraz, după care acesta a fost luat pe sus de un agent de pază de la club.

ADVERTISEMENT
Tags: