Sporturi

Starurile din sportul canadian, alături de Bianca Andreescu înainte de meciul cu Serena Williams: ”Are o finală mare a carierei, însă noi suntem aici să o susținem”

07.09.2019 | 13:56
Starurile din sportul canadian alaturi de Bianca Andreescu inainte de meciul cu Serena Williams Are o finala mare a carierei insa noi suntem aici sa o sustinem

Bianca Andreescu (19 ani) evoluează azi, de la ora 23:00, în cea mai importantă finală a carierei. Pe cea mai mare arenă de tenis a lumii, ”Arthur Ashe”, Bianca o va înfrunta pe cea mai mare jucătoare a lumii, Serena Williams. Marile nume din sportul canadian sunt alături de tânăra jucătoare și îi transmit mesaje de încurajare înainte de meciul de la New York.

Starurile din sportul canadian, alături de Bianca Andreescu înainte de meciul cu Serena Williams

De la staruri în activitate din Canada, până la nume de legendă din această țară, cu toții sunt alături de Bianca Andreescu înaintea finalei cu Serena. Kia Nurse, vedeta canadiană din baschetul feminin nord-american, care evoluează chiar în orașul finalei US Open, la New York Liberty, nu a ratat niciun meci al Biancăi: ”Joacă la un nivel atât de ridicat, cu atâta încredere. Iubesc atitudinea și spiritul ei de luptă care arată că niciodată nu se dă bătută cu nicio rivală”, a spus Nurse.

Legenda din hall of fame-ul baschetului canadian, Steve Nash, jucător cu 18 sezoane în NBA, a înregistrat un mesaj pe Instagram prin care își arată susținerea și admirația pentru Bianca: ”Haide Bianca, mult noroc diseară! Ești capabilă de succes. Iubim forța te de luptă, spiritul, jocul tău. Arată ce poți azi. Noi suntem alături de tine!

 

View this post on Instagram

 

? Canadian basketball legend @stevenash has a special message for @biancaandreescu_ ??? • Tag her so she sees it! ⬇️

A post shared by CBC Sports (@cbc.sports) on

Ecoul succesului Biancăi a ajuns și în cea mai tare ligă de hochei din lume. Mijlocașul lui Pittsburg Penguins, canadianul Sidney Crosby, un mare admirator al tenisului, e mândru de Bianca: ”Urmăresc des meciurile de tenis și, fiind canadian, sunt mândru de ceea ce a realizat Bianca în tot acest sezon 2019. Are o finală mare a carierei, însă noi suntem aici să o susținem”.

Bianca, susținută de întreaga echipă de fotbal a Canadei

Galerie Biancăi îi vor face și cei din echipa de fotbal a Canadei. Mijlocașul celor de la Los Angeles FC, Mark Anthony Kaye, spune că lotul național o va susține pe Bianca: ”Suntem la curent cu ceea ce face și suntem mândri de ea. E senzațional să vezi un sportiv canadian la un astfel de nivel. A pus Canada pe harta mare a acestui sport și s-a pus și pe ea. Sperăm să câștige cât mai multe trofee în viitor”.

Astăzi, de la ora 23:00, Bianca și Serena joacă în finala US Open 2019. Va fi cea de-a 3 finală importantă a Biancăi în 2019, după cele câștigate la Indian Wells și Toronto (Rogers Cup).