Starurile din tenis reacţionează la rezultatele surprinzătoare din UCL! “Am îmbătrânit cu 20 de ani!”

Irina Aldea   
in Sporturi
12/04/2018, 11:39
Starurile din tenis reacţionează la rezultatele surprinzătoare din UCL! “Am îmbătrânit cu 20 de ani!”

AS Roma a câştigat cu 3-0, pe teren propriu, manşa retur a partidei cu Barcelona din sferturile de finală ale Ligii Campionilor şi este pentru a doua oară în istorie în penultimul act al celei mai importante competiţii intercluburi.

Victoria Romei cu Barcelona nu i-a strâns laolaltă doar pe fanii fotbalului de pretutindeni, ci şi pe jucătorii de tenis. Pe reţelele de socializare, Fabio Fognini, un veritabil suporter al Inter-ului, a lăudat performanţa echipei italiene: “Magic!”, felicitându-l pe bunul său prieten, Alessandro Florenzi: “Să-i dăm bătaie, frate!”

Jucătorii de tenis, uimiţi de rezultatul obţinut de Roma

De asemenea, şi Sara Errani a avut un cuvânt de spus. Italianca trăieşte de câţiva ani în Spania şi a scris pe Twitter: “Roma 3, Barcelona nimic”. După acest tweet a primit la scurt timp un răspuns de la Carla Suarez Navarro, care i-a replicat cu un emoji îndoielnic. Feliciano Lopez, un cunoscut suporter al echipei de fotbal Real Madrid, a lăudat şi el performanţa echipei lui Eusebio di Francesco: “Oh, Dumnezeule, ce meci a putut face Roma”, a scris Feli pe Twitter.

Lopez a reacţionat de asemenea şi după meciul Realului disputat împotriva lui Juve: “Îmi doresc să-i aud pe toţi cei care sunt împotriva Realului că spun acum că nu a fost penalty, iar Realul a beneficiat de locul din semifinale în avans! Între Cupa Davis şi azi am îmbătrânit 20 de ani”, a mai scris ibericul pe Twitter.

Închide ×