Sporturi

Starurile din WTA au intrat în vacanţă! Ce fac Wozniacki, Kvitova, Radwanska sau Serena în timpul liber. Galerie foto

05.11.2018 | 19:45
Starurile din WTA au intrat in vacanta Ce fac Wozniacki Kvitova Radwanska sau Serena in timpul liber Galerie foto

Starurile din WTA au luat cu asalt reţelele de socializare cu fotografii din vacanţă! Vedetele din circuitul feminin de tenis au intrat oficial în vacanţă şi vor să profite din plin de timpul petrecut departe de terenul de tenis, acolo unde s-au ostenit tot anul să obţină rezultate dintre cele mai bune. Dacă Simona Halep este încă România şi se recuperează pentru a scăpa de durerile de la spate, însă liderul mondial din WTA are şi ea planuri mari de vacanţă.

Principala ei rivală în cursa pentru locul 1 pe tot parcursul anului 2018, Caroline Wozniacki, pare să aibă parte de o vacanţă pe cinste în Maldive, acolo unde-i sunt alături şi Stanislas Wawrinka împreună cu iubita lui, tenismena Donna Vekic. Daneza în vârstă de 28 de ani este în Insulele Maldive alături de logodnicul ei, jucătorul american de baschet, David Lee. Ei, împreună cu alţi prieteni, s-au fotografiat într-o piscină, iar Wozniacki a desemnat locul drept “rai”.

Vedetele din WTA au intrat oficial în vacanţă. Ce fac sportivele de top în timpul liber

Totuşi, Wozniacki nu este singura care şi-a împărtăşit pe reţelele de socializare experienţele cu privire la timpul liber. Coco Vandeweghe, care ar fi trebuit să fie în lotul echipei de Fed Cup a Statelor Unite ale Americii, a ales să se distreze în Thailanda, de unde a publicat pe internet o mulţime de fotografii din care reiese fără nicio îndoială că se distrează de minune.

Agnieszka Radwanska, poloneza care a anunţat de curând că se gândeşte tot mai mult la retragere, a publicat o fotografie din Sopot, Polonia, fiind surprinsă într-un peisaj de toamnă. Petra Kvitova şi-a luat nepoţica la Disneyland şi savurează câteva zile de relaxare în Paris, înainte de finala de Fed Cup dintre Cehia şi S.U.A., care va avea loc la Praga.Nici Jelena Ostapenko nu s-a lăsat mai prejos. Letona şi-a luat prietena de mână, pe Sorana Cîrstea, şi au mers la Dubai pentru o vacanţă exotică. De partea cealaltă, Serena Williams a ales să nu plece deocamdată nicăieri şi să petreacă timp cu fiica ei, Olympia.

Serena Williams cu micuţa Olympia