Sport

Foto. Vacanţă în WTA pentru vedetele circuitului!

Vedetele din WTA se relaxează aşa cum ştiu mai bine. După un an intens, acestea aleg diverse moduri pentru a profita de pauza competiţională.
24.11.2017 | 12:45

Sezonul doar ce s-a încheiat în circuitul WTA, iar vedetele îşi reîncarcă bateriile pentru a lua startul în formă maximă în 2018. De la mare la munte, acestea profită din plin de vacanţa competiţională, aceasta fiind singura perioadă din an în care se pot relaxa departe de terenul de joc.

Deşi turneele nu vor începe în următoarele 5 săptămâni, o parte din circuitul WTA a început deja pregătirea, fie în cantonamente montane, fie prin antrenamente mai lejere, de reacomodare. Alte nume mari au preferat să viziteze diverse locuri exotice, sau să călătorească acasă pentru a fi aproape de familie şi de prieteni. VEZI IMAGINILE MAI SUS ÎN GALERIA FOTO

ADVERTISEMENT

Starurile WTA pe întreg mapamondul

După cum ştim, actualul lider mondial, Simona Halep, a călătorit în Italia, alături de noul iubit, Radu Marian Barbu, preferând apoi să se întoarcă în România. După o scurtă perioadă petrecută la Bucureşti, unde a fost premiată la Gala APS, în prezent Simona se află în oraşul natal, la Constanţa, acolo unde face alergări pe stadionul “Farul”, alături de tatăl ei. În decembrie, Simona va participa la un cantonament montan, în Poiana Braşov, alături de Darren Cahill.

Vacanţele exotice au fost foarte căutate de starurile din WTA, Garbine Muguruza fiind în Bali, Alize Cornet călătorind în Mauritius, în timp ce Karolina Pliskova a mers în Miami şi la Monte Carlo. Maria Sharapova a petrecut de asemenea un sejur în Hawaii, în prezent aflându-se la Abu Dhabi, pentru Marele Premiu de Formula 1 ce se va desfăşura acolo. Serena Williams a avut un an de neuitat, căsătorindu-se în urmă cu o săptămână după ce la începutul lui septembrie a devenit mămică. Una dintre invitate a fost jucătoarea daneză, Caroline Wozniacki, bună prietenă a Serenei, ce are motive de sărbătoare de asemenea, logodindu-se de curând cu jucătorul de baschet David Lee.

ADVERTISEMENT

Au fost şi cazuri în care a fost preferată o vacanţă activă. Astfel, Caroline Garcia a dat clipele de relaxare pe alergări pe plajă, iar Daria Kasatkina a participat la sesiuni de alergări montane, acasă în Rusia. Johanna Konta s-a întors de asemenea în Marea Britanie pentru a participa la şedinţe de pregătire, după despărţirea de antrenorul Wim Fissette. Inedit este modul în care îşi petrece vacanţa Elina Svitolina, ucrainianca participând la premiera filmului “Bătălia Sexelor”, la Londra.