News

Stația de metrou Piața Victoriei, evacuată. Metrorex: ”Defecțiunea a fost remediată”

Stația de metrou Piața Victorie din Capitală a fost evacuată. Metrorex anunță că a fost detectată o defecțiune. Aceasta a fost rezolvată și traficul se derulează normal.
19.06.2021 | 17:30
Statia de metrou Piata Victoriei evacuata Metrorex Defectiunea a fost remediata
ADVERTISEMENT

Un nou incident la metroul din Capitală. Stația Piața Victoriei a fost evacuată sâmbătă după-amiază, în urma unei degajări de fum, relatează Digi24.

Incidentul a avut loc în jurul orei 17.00, iar pompierii au intervenit la fața locului.

Stația de metrou Piața Victoriei, evacuată după o degajare de fum

Din primele informații, se pare că a existat o degajare de fum în subteran, iar reprezentanții Metrorex au luat decizia de a evacua toate persoanele care se aflau în stația de la Piața Victoriei.

ADVERTISEMENT

Potrivit G4Media, fumul a apărut în tunel, între stațiile Piața Victoriei și Piața Romană, aflate pe Magistrala 2.

Metrorex: ”Defecțiunea a fost remediată”

Cei de la Metrorex au emis un comunicat de presă în care anunță că a fost vorba despre o defecțiune tehnică minoră care a fost rapid remediată.

ADVERTISEMENT

Din fericire, situația a revenit la normal în timp scurt, iar traficul la metrou se derulează conform graficului.

”Metrorex informează că, astăzi, 19.06.2021 , la ora 16:58, în staţia Piața Victoriei a fost detectată o defecțiune tehnică minoră în calea de rulare.

ADVERTISEMENT

Echipele Metrorex au intervenit imediat pentru remedierea defecțiunii. În urma acestui eveniment, siguranța călătorilor nu a fost pusă în pericol în niciun moment, iar circulația trenurilor s-a desfășurat conform graficului normal”, a precizat Metrorex.

Incident la metrou și în urmă cu patru zile

În urmă cu doar patru zile, pe 15 iunie, un alt incident a fost semnalat la metrou în Capitală. De această dată, un tren de pe Magistrala 2 a fost retras din circulaţie, la ora 8:50, la staţia Tineretului, linia 1.

ADVERTISEMENT

Din cauza acestei defecţiune tehnice, în subteran s-a creat haos, la o oră de vârf, cu zeci de oameni aflați pe peron.

Anterior, pe 9 iunie, un alt incident a fost semnalat la metroul din Capitală. Atunci, o tânără de 20 de ani a căzut în fata vagoanelor la stația Lujerului.

ADVERTISEMENT