Fotbal international

Statisticile horror ale lui Chelsea în Premier League! Record negativ pe teren propriu + cea mai slabă ocupantă a locului 4 în Anglia din 2004 până în prezent

22.02.2020 | 13:41
Statisticile horror ale lui Chelsea in Premier League Record negativ pe teren propriu  cea mai slaba ocupanta a locului 4 in Anglia din 2004 pana in prezent
ADVERTISEMENT

Chelsea are parte de un sezon dificil în Premier League, deși la un moment dat trupa lui Frank Lampard părea că poate produce surpriza în Anglia, chiar dacă nu au avut voie să facă niciun transfer în vară.

De-a lungul sezonului, statisticile „albaștrilor” au luat o turnură negativă și sunt pe cale de a deveni cu adevărat horror.

ADVERTISEMENT

Statisticile horror ale lui Chelsea înaintea meciului cu Tottenham

Chelsea are statistici horror în actualul sezon din Premier League și se îndreaptă cu pași repezi spre un record negativ de meciuri pe care le-a pierdut pe teren propriu.

În prezent, Chelsea a pierdut nu mai puțin de cinci meciuri pe teren propriu în acest sezon, dintr-un total de 13, în condițiile în care în sezonul 1994-1995 a suferit 7 înfrângeri pe teren propriu, dintr-un total de 21.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Chelsea este și cea mai slabă ocupantă a locului 4 din Premier League, din anul 2004 până în prezent. În 2004, Newcastle era clasată pe locul 4, după ce înregistrase tot 41 de puncte după 26 de meciuri, dar avea un golaveraj mai bun față de Chelsea.

Trei meciuri pierdute cu Manchester United într-un singur sezon

Chelsea a mai înregistrat încă un record negativ, pe care fanii de pe „Stamford Bridge” nu s-au gândit niciodată că îl vor trăi. Echipa lui Frank Lampard a fost învinsă de trei ori, din tot atâtea meciuri, de Manchester United într-un singur sezon.

ADVERTISEMENT

Două meciuri au avut loc în campionat, iar unul în Cupa Ligii Angliei, iar în Premier League, Chelsea nu a reușit să le dea niciun gol „diavolilor roșii”, însă în schimb au primit șase goluri.

Chelsea nu a mai reușit să câștige niciun meci în campionatul Angliei, de pe data de 11 ianuarie 2020, atunci când s-au impus cu 3-0 în fața lui Burnley.

ADVERTISEMENT
  • 41 de ani a împlinit Frank Lampard pe 20 iunie
Tags: