Life

Stațiunea aleasă de Mirela Vaida pentru concediul cu familia. Prețurile nu sunt pentru orice buzunar

Mirela Vaida a ales să petreacă alături de familia sa o vacanță într-o stațiune montană din România. Cât costă o noapte de cazare în locația turistică.
07.03.2023 | 15:19
Statiunea aleasa de Mirela Vaida pentru concediul cu familia Preturile nu sunt pentru orice buzunar
Unde a mers Mirela Vaida cu familia în vacanță. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a ales să se relaxeze în weekend alături de familia sa într-o stațiune montantă de la noi din țară. Locația turistică este una cunoscută, însă prețurile pentru o noapte de cazare sunt destul de piperate.

Ce stațiune a ales Mirela Vaida pentru concediul cu familia și cât costă aici o noapte de cazare

Mirela Vaida muncește mult, astfel că în weekendul care a trecut, prezentatoarea Acces Direct a ales să se relaxeze alături de familie într-un sejur la munte și, cum timpul era limitat, a optat pentru o stațiune montană din România.

ADVERTISEMENT

Locația aleasă de Mirela Vaida este Poiana Brașov, unde vedeta a schiat alături de soțul și de copiii săi și s-a bucurat din plin de zăpadă. Prezentatoarea tv a imortalizat momentele fericite și le-a împărtășit cu fanii din mediul online.

Mirela Vaida a povestit chiar că s-a temut că va fi greu să se descurce cu fiul lor cel mic, însă băiețelul a dat dovadă de mult curaj și și-a uimit părinții cu abilitățile sale, coborând chiar de pe Postăvaru.

ADVERTISEMENT

„Atâta ne-am mai dat de ceasul morții că nu știm ce vom face cu Ciuci dacă plecăm la ski!! O lună de zile ne-am tot frăsuit dacă să-l luăm sau nu cu noi la munte… că e mic, că nu rezista, că plânge, că tre’ să facem cu schimbul și unul dintre noi, părinții, tre’ să stea cu el la baza pârtiei, etc, etc!

Ne-a făcut-o Ciuci și de data asta…Și-a pus skiurile și-a coborât direct de pe Postavaru’ !!! Noi am mai căzut…el, nu! La final mi-a cerut o ciocolată caldă, că mixa un DJ muzică de festival! Am realizat, încă o dată, că generația asta s-a adaptat de mult la orice…

ADVERTISEMENT

Noi, părinții, nu mai prea ținem pasul! Data viitoare, copiii ăștia or sa ne caute om cu care să ne lase ei pe noi la baza pârtiei…Bravo, Ciuci..! Mă las păgubașă”, a povestit Mirela Vaida pe Instagram.

Cât costă o noapte de cazare în Poiana Brașov, stațiunea montană aleasă de Mirela Vaida

Totuși, prețurile din Poiana Brașov, stațiunea în care Mirela Vaida și familia sa au petrecut weekendul nu sunt deloc unele mici. Nu oricine își mai permite acum să scoată din buzunar banii pentru o noapte de cazare, dar asta nu a împiedicat-o și pe vedeta Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Astfel, în această perioadă a anului, prețurile pornesc de la 250 de lei, la un hotel de trei stele, însă în funcție de amplasare și dotări, o singură cameră la un hotel de patru stele poate să coste și 1.500 de lei, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: