Life

Stațiunea balneară care s-a dezvoltat rapid și e vizitată de mulți turiști. Nici prețurile nu sunt mari

Stațiunea balneară care s-a dezvoltat rapid și mulți turiști o vizitează. Prețurile nu sunt mari, iar serviciile oferite sunt pentru toată lumea.
09.06.2024 | 22:36
Statiunea balneara care sa dezvoltat rapid si e vizitata de multi turisti Nici preturile nu sunt mari
Stațiunea balneară care s-a dezvoltat rapid și e vizitată de mulți turiști. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Stațiunea balneară din România vizitată de mulți turiști, inaugurată în 2010, care s-a dezvoltat rapid. Cei care vin aici au multe posibilități de relaxare, tratamente și distracție.

Stațiunea balneară care s-a dezvoltat rapid și e vizitată de mulți turiști

Românii care își doresc un sejur într-una dintre stațiunile balneare din țară trebuie să știe că, în afară de cele mai renumite, există și unele mai puțin vizitate, dar care oferă servicii calitative și numeroase posibilități de relaxare.

ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai frumoase stațiuni de agrement se află în județul Bistrița-Năsăud. Acest loc dispune de numeroase facilități moderne, precum și de mai multe servicii și oportunități de relaxare pentru vizitatori.

Este vorba despre stațiunea Băile Figa, inaugurată în anul 2010. Investițiile în infrastructură și servicii turistice au contribuit la acest lucru. Nămolul și apa sărată reprezintă resursele naturale locale ale stațiunii, a cărei dezvoltare a fost gândită tocmai pentru a le pune în valoare.

ADVERTISEMENT

În plus, cei care vin aici se pot bucura de proprietățile terapeutice ale acestor resurse într-un cadru de vis. Facilitățile oferite de această stațiune îi atrag atât pe turiștii locali, cât și pe cei internaționali.

De exemplu, bazinele cu apă sărată sunt perfecte pentru tratamentele balneare. Acestea au proprietăți benefice pentru articulații și piele. Mai există, de asemenea, și bazine cu apă dulce, unde turiștii pot să înoate și să se recreeze, deoarece sunt dotate cu tobogane, dar și cu alte echipamente acvatice.

ADVERTISEMENT

Cei care vin în această stațiune pot face tratamente cu nămol terapeutic, utilizat pentru reumatisme și diverse tratamente dermatologice. Turiștii au la dispoziție și zone de plajă cu nisip, unde sunt șezlonguri și umbrele, potrivit stiridecluj.ro.

În Băile Figa există și centru SPA, unde vizitatorii se pot relaxa în saune, săli de masaj, băi cu aburi și alte facilități. Parcul de aventură din stațiune se numără printre atracțiile din zonă, fiind potrivit pentru toate vârstele.

ADVERTISEMENT

Mai mult, există mai multe opțiuni de cazare pentru cei care vor să vină în această stațiune. Indiferent dacă preferi cazarea la cabană, pensiune sau la hotel, există variante pentru toată lumea.

Astfel, facilitățile acoperă nevoile tuturor vizitatorilor. În plus, nici prețurile nu sunt foarte mari, iar Băile Figa se află la numai o oră de Cluj.

ADVERTISEMENT