Life

Stațiunea cu băi miraculoase care i-a înnebunit pe români, dar și pe străini. Apa are 30 de grade aici, iar rezervările nu se mai opresc

Stațiunea cu băi miraculoase care i-a înnebunit pe români, dar și pe străini și-a deschis porțile, iar rezervările par că nu se mai opresc.
01.06.2024 | 13:13
Statiunea cu bai miraculoase care ia innebunit pe romani dar si pe straini Apa are 30 de grade aici iar rezervarile nu se mai opresc
Stațiunea cu băi miraculoase care i-a înnebunit pe români, dar și pe străini. Sursă foto: observatornews.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Stațiunea cu băi miraculoase care i-a înnebunit pe români, dar și pe străini și-a deschis porțile. Se fac rezervări pe bandă rulantă, iar o mulțime de persoane vin aici să profite de o experiență unică.

Stațiunea cu băi miraculoase care i-a înnebunit pe români, dar și pe străini

România are o mulțime de locuri superbe cu care se poate lăuda peste hotare. Avem litoralul românesc, dar și zonele montane care sunt intens vizitate atât vara, cât și în perioada iernii.

ADVERTISEMENT

Totodată, avem și stațiuni cu ape minerale unice în Europa. Atât turiști români, cât și străini ajung aici anual și se bucură de băi relaxante, dar și de o experiență inedită, alături de alte tratamente.

Stațiunea cu băi miraculoase care i-a înnebunit pe români, dar și pe străini este Geoagiu-Băi din județul Hunedoara. Zilele acestea, locul și-a redeschis porțile, iar o mulțime de oameni au decis să profite din plin.

ADVERTISEMENT

Aici se găsesc ape mezotermale, care au în jur de 30 de grade. Primii care au intrat în apă, scrie observatornews.ro, au fost chiar cei mici. Copiii s-au bucurat de băi chiar de 1 iunie și lucrurile se pare că vor continua așa și în restul weekendului.

Stațiunea Geoagiu-Băi, luată cu asalt de turiști

Menționăm că stațiunea își deschidea în mod normal porțile la începutul lunii mai. Având în vedere vremea destul de rece însă, lucrurile au tot fost amânate. Iată însă că acum, turiști din toate colțurile țării pot ajunge aici.

ADVERTISEMENT

Stațiunea cu băi miraculoase funcționează deja, iar bazinele de apă sunt pline. Totodată, cei care ajung aici se bucură și de unele locuri special amenajate pentru relaxare și pentru un sejur perfect.

“Aceeaşi bucurie ca la fiecare început de sezon în care aşteptăm o vară fierbinte, care să ne pună în valoare această locaţie minunată a apelor termale. Ce putem să spunem e că oscilăm la bazine între 29 şi 32 de grade ca şi temperaturi ale apei”, spune administratorul Dorin Miclăuș, întrebat ce înseamnă în acest an băile termale de la Geoagiu-Băi, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că această stațiune este una recunoscută în Europa. Mai exact, apele termale de aici sunt utilizate de pe vremea romanilor. Toată lumea le cunoaște beneficiile și tocmai din acest motiv, locul e intens vizitat în fiecare an.

ADVERTISEMENT