Life

Stațiunea cu plaje ca în Miami, dar prețuri pentru orice buzunar. Tot mai mulți români vin aici, se ajunge la ea repede și ușor

Stațiunea care atrage turiștii ca un magnet, în fiecare an. Românii merg des aici și spun că se simt chiar mai bine decât pe litoralul românesc.
06.07.2024 | 07:00
Statiunea cu plaje ca in Miami dar preturi pentru orice buzunar Tot mai multi romani vin aici se ajunge la ea repede si usor
Stațiunea care atrage românii ca un magnet, în fiecare an. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Anul acesta, toți românii au aflat că vacanțele pe litoralul românesc nu mai sunt deloc ieftine. Există, totuși, variante și pentru cei cu un buget redus. Chiar dacă nu sunt la noi în țară, asta nu înseamnă că distracția nu este garantată.

Stațiunea care atrage românii ca un magnet, în fiecare an

Sezonul concediilor și al vacanțelor de vară și-a intrat în drepturi. Românii și-au ales cu grijă destinațiile de vacanță, mai ales că, anul acesta, totul este mult mai scump.

ADVERTISEMENT

Persoanele care au ajuns deja pe litoral au luat contact cu prețurile piperate. Nu doar cazarea este scumpă, ci și mâncarea sau băutura. Zilele trecute, un turist le-a arătat tuturor cât a dat pe o simplă porție de cartofi.

Românii care nu vor să dea o avere pe un concediu petrecut pe litoralul românesc au la dispoziție alte variante. Prima și cea mai la îndemână este cea de la vecinii bulgari.

ADVERTISEMENT

De ani de zile, litoralul din Bulgaria atrage turiștii ca un magnet. Toți cei care au fost măcar odată acolo au numai cuvinte de laudă la adresa bulgarilor și la adresa prețurilor pe care le practică.

Una dintre cele mai populare destinații din Bulgaria este Nisipurile de Aur. Stațiunea este situată în Parcul Natural Nisipurile de Aur, ceea ce face ca totul să fie special. Aici, o mare parte din zonă a rămas neatinsă de om, natură păstrându-și frumusețea.

ADVERTISEMENT

Românii care își petrec vacanța pe plajele din Bulgaria se simt ca în Miami

Românii care merg în Stațiunea Nisipurile de Aur au o mulțime de activitățile pe care le pot face. Turiștii se pot distra atât pe plajă, cât și în mijlocul pădurii. Aici se află multe restaurante, dar și diverse locuri de distracții special amenajate.

Poate că nu multă lume știe, dar Stațiunea Nisipurile de Aur a primit distincția ”Blue Flag.” Acest premiu se acord stațiunilor de pe litoral curate ecologic. Stațiunea Nisipurile de Aur a reușit să obțină acest premiu datorită faptului că, lunar, sunt monitorizate valorile microbiologice ale mării, nisipului și atmosferei.

ADVERTISEMENT

Așa cum îi spune și numele, nisipul de aici este foarte fin, iar culoarea sa este aurie. Nisipul este lipsit de pietre, ceea ce înseamnă că cei mici se pot juca liniștiți, fără să fie în pericol.

Apele din Stațiunea Nisipurile de Aur nu sunt populate cu pești periculoși, iar salinitatea este redusă. Tocmai de aceea, aici se practică scufundări atât pentru adulți, cât și pentru copii.

În Bulgaria, în Stațiunea Nisipurile de Aur, clima este similară cu cea întâlnită în zonele mediteraneene. Temperaturile de 27 de grade îi fac pe turiști să se simtă ca peste Ocean, iar uneori, mulți compară plajele din Bulgaria cu cele din Miami.

ADVERTISEMENT
Tags:
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
România devine o forjă. Temperaturi imposibil de îndurat
România devine o forjă. Temperaturi imposibil de îndurat
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici