Life

Stațiunea de la malul mării unde cazarea la un hotel de 4 stele e mai ieftină decât chiria unui apartament. Turiștii pot da lovitura dacă merg aici

Există o stațiune de la malul mării unde cazarea la un hotel de 4 stele e mai ieftină decât chiria unui apartament. Dai lovitura dacă ajungi aici.
08.07.2023 | 19:20
Statiunea de la malul marii unde cazarea la un hotel de 4 stele e mai ieftina decat chiria unui apartament Turistii pot da lovitura daca merg aici
Există o stațiune de la malul mării unde cazarea la un hotel de 4 stele e mai ieftină decât chiria unui apartament. Sursă foto: observatornews.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Știai că există o stațiune de la malul mării unde cazarea la un hotel de 4 stele e mai ieftină decât chiria unui apartament? Dacă ajungi aici, ai șansa să dai lovitura și faci economie într-un singur sejur.

Stațiunea de la malul mării unde cazarea la un hotel de 4 stele e mai ieftină decât la un apartament

După cum știm prea bine, prețurile de pe litoralul românesc au crescut. Vârful sezonului bate la ușă, drept urmare, cei care ajung în concediu la malul mării au de plătit sume ceva mai mari. Cea mai avantajoasă afacere pare să închiriezi un apartament.

ADVERTISEMENT

Se pare însă că hotelierii nu se lasă mai prejos și vin și ei cu oferte de nerefuzat. Astfel, dacă ajungi în această stațiune de la malul mării, ajungi să ai parte de o surpriză. Nu doar că ai accesa a SPA, mic dejun inclus și o plajă privată, dar plătești și puțini bani.

Apartamentele de închiriat situate aproape de plajă au prețuri situat între 300 și 600 de lei. Mulți români aleg această opțiune, având în vedere că pot să gătească. De asemenea, pentru cei care au copii, e mult mai bun un apartament decât o cameră la hotel.

ADVERTISEMENT

În luna august însă, prețul pentru o noapte la un apartament din Mamaia ar putea ajunge și la 800 de lei. Chiar și așa, turiștii care ajung la malul mării nu se plâng. Ei susțin că într-un apartament pot sta chiar și cinci persoane, iar banii se împart. Iar asta o confirmă și administratorii.

“Pot sta patru, chiar cinci persoane. Avem ca facilităţi absolut orice, de la internet de mare viteză la maşină de spălat. Exact ca acasă”, arată Vlad Niculescu, manager apartamente, potrivit observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Cât costă o noapte de cazare la un hotel de 4 stele din Eforie Nord

Și totuși care este stațiunea de la malul mării unde cazarea la un hotel de 4 stele e mai ieftină decât chiria unui apartament? Dacă ajungi în Eforie Nord, află că vei face o afacere cu mult mai bună.

Deși aici apartamentele se închiriază cu până la 1.000 de lei pe noapte, la un hotel de 4 stele avem o ofertă avantajoasă. Astfel, dacă vrei să ajungi în această stațiune, află că plătești 800 de le pe noapte la un hotel de 4 stele.

ADVERTISEMENT

Iar în această sumă intră toate cele trei mese asigurate. De asemenea, turiștii au acces la piscina exterioară și se pot bucura de masaje de relaxare și numeroase tratamente de înfrumusețare.

“Avem inclusiv partea de mic dejun, prânz şi cină. Accesul la piscină exterioară… Avem şi partea de terapii de înfrumuseţare, de relaxare, masaje”, a dezvăluit Doiniţa Huzum, directoare de vânzări hotel de 4 stele Eforie Nord.

ADVERTISEMENT
Tags: